Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

okumamız gereken kitaplar

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bu yıl öğretmenliğe başladım fakat kendimi yetersiz buluyorum. etkinlik açısında gösteri açısından sınıfı toparlama ve yönetmede başarılı gibi görünsemde içimde memnuniyetim yok. bu konuda kendimi uygulamarla geliştirebilirmağını düşünüyorum. tamam ama bir öğretmenin okuması gereken faydalı kitaplarında yardımcı olacağını düşünüyorum. çocuk davaranışarını yorumlama konusunda onu anlama konusunda faydası olan kitaplar varsa isimlerini yazarmısınız. ayrıca etkinlik te internetin faydası elbette çok büyük ama kitaplarıda okumak lazım sizin bu konuda önerecedğiniz kaynaklar varsa memnun olurum iyi çalışmalar...

Tepki Skoru
0
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım
sana morpa yayınlarının rehber kitapları 1 ve 2. dizisini önerebilirim.hem etkinlikler açısından hemde sınıf yönetimi veli ilişkileri çocuk gelişim özellikleri açısından güzel bir seri biraz pahalı ama çok faydalanırsın ben çok faydalandım

Tepki Skoru
0
hayırlı olsun hocam,
leyla navora gerçekten beni duyuyormusun
üstün dökmen küçük şeyler
haluk yavuzer çocuklarla resim
aziz sivaslıoğlu okul öncesi eğitimde üniteler özel haftalar ve güler etkinlik kitabı

bu kitapları şimdilik tavsiye ederbilirim arkadaşım, eğer okuduysan bu kitapları başka kitaplarda önerebilirim...
bu sene başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
leyla navaro olacaktı yalnış yazısım kusura bakmayın.

Tepki Skoru
0
morpanın okulöncesi rehber kitapları (1 - 2 seri) 2. el olarak almak istiyorum.eğer elinde olup satmak isteyen varsa bana ulaşmasını rica ediyorum..

Tepki Skoru
0
o kıtaplar her seen mutlaka lazım olacaktır elınde al bence bulunsun

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00