Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkulÖncesinde Zorunlu Eğitim Uygulaması Durdurulmuş!! (Sadece Duyum)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar inşallah yanlış bir duyumdur diye dünden beri dua ediyorum..zorunlu olması planlanan hatta zorunlu oldugu söylenen illerden birindeyim ve dün ilçe milli eğitim müdürüyle görüşen bir arkadaşım ---ikinci bir emre kadar zorunlu eğitim uygulamasının durdurulduğunu--- söyledi..teyid ettirmek için il milli eğitimle de görüşmüş ve zorla da olsa ona da aynı seyi söyletmiş..inşallah yanlıştır..ortalığı bulandırmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben çok üzüldüm

Tepki Skoru
1
arkadaşlar inşallah yanlış bir duyumdur diye dünden beri dua ediyorum..zorunlu olması planlanan hatta zorunlu oldugu söylenen illerden birindeyim ve dün ilçe milli eğitim müdürüyle görüşen bir arkadaşım ---ikinci bir emre kadar zorunlu eğitim uygulamasının durdurulduğunu--- söyledi..teyid ettirmek için il milli eğitimle de görüşmüş ve zorla da olsa ona da aynı seyi söyletmiş..inşallah yanlıştır..ortalığı bulandırmak için yazmıyorum yanlış anlaşılmasın ama ben çok üzüldüm
Hocam durdurulsa da durdurulmasa da öğretmen açığı değişmeyecek.Benim anlamadığım diyelim ki durduruldu ne değişecek yani.

Tepki Skoru
0
hocam sanırım öğretmen açığınının yanı sıra derslik+malzeme materyal sorunu da yaşıyorlar..anasınıflarında çift öğretime geçilse bile bazı okullarda derslik ihtiyacı doğuyor..danıştay kararından sonra zaten öğretmen ihtiyacında bir düşüş olması beklenemez. Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hayrettin İnce'nin arkadaşımıza yaptığı açıklama durdurulduğu yönünde olmuş..8000 sayısına gülümseyerek ve diğer branşlara adaletsizlik olmaz mı şeklinde cvp vermiş..siz o kadar alım nasıl bekliyorsunuz hayret demiş.
Ben de ardından aynı ile bağlı olması sebebiyle Babaeski İlçe Mem i aradım..tel.deki bayan bize öyle bir yazı gelmedi dedi..bilemiyorum.
Genel müdürlükle görüştüm, hayır da demedi evet de demedi..bizim anaokullarımız ve anasınıflarımız zaten var dedi..iyi de 32 il ne olacak dediğimde Hayrettin Fındık Beyle görüşün tel.no 0312 413 13 12 dedi..Hayrettin Fındık Bey'in tel. sürekli mesgul.

Tepki Skoru
0
arkadaşalr lütfen heyecan yapmayın bende zorunlu illerden birindeyim ve böyle bişi yok daha dün milli eğitim müdürüyle birlikteydik öyle bişi yok ve 8000 doğru bunun da 7000 sözleşme ok

Tepki Skoru
0
ok emilii teşekkürler..rahatladım biraz..
bir arkadaş da dün genel müdürlüğe ulaşabilmiş 5 den az kesinlikle olmayacak demişler.

Tepki Skoru
0
pardon 5 binden az kesinlikle olmayacak yazacaktım..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle