Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncesi öğrt kız meslek lisesi

Tepki Skoru
0
okulöncesi öğretmenleri kız meslek lisesinde öğretmen olarak atanabilirler mi? bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirler mi?

Tepki Skoru
0
İhtiyaç varsa atanırlar ama çocuk gelişimi varsa biri o atanır öncelikle.

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
atanabiliyorsunuz hocam en basiti ben 3 yıllık öğretmeni tain hakkım olduğu zaman kız meslek liseleri halk eğitim merkezleri tayin için açıldı , anaokulu dışında birimlerde çalışma şansımızda oluyor.

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmenleri kız meslek liselerinin uygulama sınıflarına atanabilirler.Çocuk gelişimi mezunlarının atandıkları bölümlere atanamazlar.

Tepki Skoru
0
okul öncesi okuyan arkadaşlar lise formasyonu mu almışlar acaba kız meslek lisesi derslerine sadece çocuk gelişimi mezunları atanıyor okul öncesi adı üstünde okul öncesine atanır buna kız meslek uygulama okulu dahildir

Tepki Skoru
0
ama okul öncesi okuyan arkadaşlar hayal kurabilir tabi hayal serbest

Tepki Skoru
0
okulöncesi öğretmenleri meslek lisesinde görev alabiliyor arkadaşım muş da 1yıl meslek lisesinde görevlendirilmişti daha sonrada anasınıfında ihtiyaç olunca oraya alındı...

Tepki Skoru
0
üniversitedeki hocamız atanabileceğimizi söylemişti liseye.ama kesinlikle tavsiye etmiyorum da demişti aynı zamanda..ben de hocam gibi düşünüyorum..okul öncesi öğretmenliğini tercih ederim çocuk gelişimindense..çünkü okul öncesinde hiç bişey bilmeyen çocuklara bişeyler öğretirken kendimi daha mutlu hissederim açıkcası..öğrencilerimin bana bakarken gözlerinde beliren o pırıltıyı hiç bişeye değişmem...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle