Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncesi öğretmenliğine atanamayan arkadaşlarım buraya

Tepki Skoru
4
arkadaşlar diğer konuyu kapattım çünkü yazılan saygısız mesajları silmekle baş edemedim.çok rica ediyorum burası öğretmenler sitesi ve lütfen böyle hakaret dolu mesajlarla gelecekteki öğretmen adaylarına kötü örnek olmayalım üniversite tercihi yapacak öğrenciler burada konular açıyor okulöncesi öğretmenliği tercih edeceğim tavsiye edermisiniz diye peki öğretmen arkadaşlarımın böyle konuştuğunu görünce ne düşünür o gençler burada bazı tartışmaları yaparken başkalarının da hayatlarını etkileyebileceğiniz sözler sarf etmeyiniz lütfen hiç hoş değil hemde hiç.diğer öğretmen arkadaşlarını da böyle meslektaşları olduğu için utanç içine koymayalım.

RİCA EDİYORUM SAYGILI İTHAMLAR DA BULUNALIM GELECEĞİN BÜYÜKLERİNİ YETİŞTİRECEK OLAN ÖĞRETMENLERE YAKIŞAN BİR ŞEKİLDE...

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler. aslında o mesajları yazanlar cezalandırılmalı...

Tepki Skoru
4
rica ederim arkadaşlar lütfen ben gerekeni yaptım artık sıra sizlerde çok rica ediyorum herkes kendine yakışan bir şekilde konuşsun.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz ayrı kaldım netten neler oldu ya anlıyamadım

Tepki Skoru
0
Özlem Hanım çok iyi birşey yaptınız o başlığı kapatarak. Öğretmenlere, öğretmenden ziyade bir yetişkine hiç yakışmayan sözler vardı.
Teşekkürler...

Tepki Skoru
4
rica ederim hocam umarım bi daha böyle bir şeye gerek kalmaz diye umut ediyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diğer konuyu kapattım çünkü yazılan saygısız mesajları silmekle baş edemedim.çok rica ediyorum burası öğretmenler sitesi ve lütfen böyle hakaret dolu mesajlarla gelecekteki öğretmen adaylarına kötü örnek olmayalım üniversite tercihi yapacak öğrenciler burada konular açıyor okulöncesi öğretmenliği tercih edeceğim tavsiye edermisiniz diye peki öğretmen arkadaşlarımın böyle konuştuğunu görünce ne düşünür o gençler burada bazı tartışmaları yaparken başkalarının da hayatlarını etkileyebileceğiniz sözler sarf etmeyiniz lütfen hiç hoş değil hemde hiç.diğer öğretmen arkadaşlarını da böyle meslektaşları olduğu için utanç içine koymayalım.

RİCA EDİYORUM SAYGILI İTHAMLAR DA BULUNALIM GELECEĞİN BÜYÜKLERİNİ YETİŞTİRECEK OLAN ÖĞRETMENLERE YAKIŞAN BİR ŞEKİLDE...

Tepki Skoru
0
ögretmenlik mesleginin saygınlıgını korumaya çaılıştıgınız için teşekürler ,umarım bu sayfayıda gereksiz yorumlarla doldurmazlar

Tepki Skoru
4
rica ederim hocam bizler mesleğimize saygılı olmazsak ona sahip çıkmazsak başkalarının da ne bize ne de masleğimize saygısı olmaz tabiri caizse mesleğimize çocuk bakıcısı olarak bakanlar çok etrafımız da bunları yıkmaya uğraşmak varken böyle meslektaşlar arasında ki tartışmalar çok yersiz diye düşünüyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle