Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OkulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnde branŞ ÖĞretmenlerİne semİner !........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sadece sınıf öğretmenlerine değil branş öğretmenlerinede kur veriliyor sizce ne demek...açık çok ileriye dönük hesaplar yapılıp okulön.mezunu kalmazsa belgeleri olanları atarız mı diyolaar yoksa....onlarıda ücretlimi çalıştıracaklar...
duyumlarınız neler?

Tepki Skoru
0
belli olmaz bakarsın bizden önce kadroya bile geçiverirler herşeyi bekliyorum artık,yeni atamalarda ağustos kılavuzunu aynenmi yayınlarlar acaba bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
bence kadroya geçirecekler kursa gidenlere müfetişler söylemiş okul öncesinde öğretmen çok kalmadığını ve kurs görenleri alacaklarını söylemişler

Tepki Skoru
0
mezun varken onları atayamazlar hehalde...:(

Tepki Skoru
0
kılavuz aynen yayınlanı sanırım ama ortamalar değişeceğiden taban puanlarda değişiklik olur gibi...
kontejanıda artırsalr

Tepki Skoru
0
alsalardı bizi şimdiye kadar alırlardı bunların işi belli olmaz bakarsın kitabına uydurup bizden önce onları atarlar.

Tepki Skoru
0
Ya anlamıyorum arkadaşlar milli eğitimde müdür de bana demişti atayacaklar sizi diye hep öyle diyolarr...ihtiyaç çokk evet bunu bizde biliyoruzz ama niye almıyolar ya??biz boştayken tutupta kurs verdikleri daha mı ii öğretmenlik yapacak bizim branşta..yazık yaaa.Allah yedirmes,n kimseye hakkımızı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle