Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncesi Öğretmenleri Arasında Neden Paylaşım Az?

Tepki Skoru
0
Merhaba Arkadaşlar biz okulda 3 öğretmen arkadaşız inanın aramızda hiç sorun yok.Bunun tek sebebi anlayış ve yardımlaşma.Ama malesef yakın arkadaşlarımın çoğu zümreleriyle anlaşamadıklarını ve birbirleriyle adeta yarıştıklarını anlatıyorlar.Acaba arkadaşlar bu kadar zor mu?Beraber birşeyler yapmak yada paylaşmak.Bu anlaşamamazlık veli için mi kendileri için mi anlayamıyorum.Lütfen fikri olan yazsın.

Tepki Skoru
0
tabi ki paylaşım olmalı.ama ben de şöyle bişey yaşadım.değişik etkinlikler yaptırıp panoya asıyordum.yaratıcı çalışmalar ortaya çıkıyordu ve herkes beğeniyordu.böyle olunca diğer arkadaş aynı benim yaptıklarımı yapmaya başladı.ilk zamanlar hoşuma gitti.sonra baktım dosyamdan alıp benden önce yaptırmaya başladı.sonra dosyamı sakladım arkadaş bunu sorun yaptı.bu paylaşım değil di mi?
aynı şey yine olsa yine saklarım. :)

Tepki Skoru
0
Denisse sana bu konuda katılıyorum evet kadınlar biraz daha yarışmacı oluyorlar .Keşke bunu gerekli yerlerde yapsak.Okullarda değil.

Tepki Skoru
0
Sevilnas bence senin durumun farklı arkadaşım öyle birşeyi inan kimse izin vermez.O paylaşmak değil resmen çalmak be.

Tepki Skoru
0
Evet Denisse bende öyle yapıyorum ve 5. yılım hiç sorun yaşamadım gerekli yerlerde paylaşım diyorum.Tabiki herşeyin bir kararı vardır bunuda unutmamak lazım.

Tepki Skoru
0
Kendiyle yarışan ,sürekli kendini geliştiren bir kişinin diğer öğretmenlerle bu tür sorunlar yaşayacağını zannetmiyorum.Etrafımda bu tip kişiler olsada umrumda olmaz.Amacım herkesin bana iyi öğretmen demesi değil kendime sonuna kadar dürüst olduğum bir hayat sürmek.

Tepki Skoru
0
Teşekkürler Sengün sana katılıyorum ve çoğunluğumuzun senin gibi düşünmesi dileğiyle.

Tepki Skoru
0
maalesef bu meslekte de bazı arkadaşlarımız aşırı çekememezlik yaşıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00