Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncesi Eğitim Yolunda Gidiyor Mu?

Tepki Skoru
0
Sevgili arkadaşlar,okulöncesi eğitimde yolunda gitmeyen bazı durumlar var, bu durumları sıralayacak olursak ilk sıralarda hangi sorunlar yer alır?
Bu sorunlar hepimizin ortak sorunları mı yoksa birimizin sorun dediği şey diğerimiz için bir çözüm mü...
saygılar...

Tepki Skoru
1
Bu yıl 6 yaş grubundayım ve çok yoğun geçiyor.5 yaşdayken uyku vardı.O saatlerde dinlene biliyorduk ama şimdi hiç vakit yok.Sabah 8:00 den 16:30 a kadar aralıksız çalışıyoruz..Stajer var ama onuda sınıfta bırakmamız okul gereği yasak...
Denizcim çok haklısın İlk başladığım yıl bende öyle hissetmiştim ama zamanla insan kurallara alışıyor...
Umarım dinlenme sorununu çözerler:):):)

Tepki Skoru
0
beden ve kafa olarak dinlenemeyen bir öğretmenden ne kadar verim alınabilir ki değil mi? Milli eğitim olsun ya da olmasın herkes bizi insan üstü bir varlık olarak görüyor, çünkü hakikaten insan üstü bir performans sergiliyoruz... özellikle tamgün eğitim yapan öğretmenler... evet dinlenememe sorununa bir çare bulunmalı katılıyorum...

Tepki Skoru
0
yardımcı tutabilirsiniz.yönetmelikte böyle bir şey var.benim yardımcım var teridir,tuvaletleridir vs. o ilgileniyor.ben sadece işimi yapıyorum.
benim için en büyük sorun okul öncesi eğitimin öneminin hala anlaşılamamış olması,bizi tam olarak öğretmen olarak değilde bakıcı olarak görüyor olmaları.bunu yapan insanların da eğitimci(!) olmaları ne yazık ki..

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmeninin çalışma saatlerindeki ağır şartlar,ülkemizde insanların eğitim düzeyi ne olursa olsun okul öncesi eğtimin gerekliliği ve önemini kavrayamaması,okul öncesi eğtimini çocuklarının bakım yeri olarak görülmesi,ev hanımlarının günlere giderken bırakacakları güvenli bir yer olarak anaokullarını tercih etmesi ve bunu ifade etmeleri,farklı branşlardan meslektaşlarımızın bizleri branşımızdan dolayı inceden inceye alaylaması,velilerin öğretmene öğretmen değilde paralarıyla tuttukları özel bakıcı olarak görmeleri eğer sizcede sorunsa okulöncesinde yolunda gitmeyen bişeyler var demektir bence.bunun çözümüde düşünen haksızlığa uğradığında sesini yükseltebilen gerçek eğitimcilerle çözüleceğine inanıyorum

Tepki Skoru
0
hepsine katılıyoruuuuuummmmmmmmmm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bu konuyu açarken aslında tam bu noktaya değinmek istemiştim, yani diplomalı dadı muamelesi... hepinize bu konuda katılıyorum, ve estergon arkadaşımın dediği gibi kendi meslektaşlarımız bile bizimle alay ediyorlar, hatta bana çocuğunu veren bir öğretmen arkadaşımız bile seneye gerçek okula gideceğini çocuğuna benim yanımda sölüyor, peki bizimkisi yalancık okul mu biz de oyuncak öğretmenler miyiz, oo pardon öğretmen ağır kaçtı, eğitimli mürebbiye diyecektim...

Tepki Skoru
0
sevgili dostum hangi şehirde görev yapıyrsn.hem fikir olmamız beni çok mutlu etti.onlara okumuş aydın olmaya çalışan karanlıklar diyorum.allah yardmcn olsn

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle