Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okulöncecilere günde 1 saat fazla ek ders ücreti verilmeli

Tepki Skoru
0
teneffüsümüz bile yok en azından özlük haklarımızı düzeltmelıler ama her sene gorusuluyor hıcte bırsey yapmıyorlar

Tepki Skoru
0
size katılıyorum.teneffüs bile yok gerçektende.gön boyunca öğrencilerle ilgileniyorsun akşam eve gidince insan yorgunluktan yığılıp kalıyoruz.

Tepki Skoru
0
Katılıyorum. Tenefüs mü verilir yoksa ek ders ücreti mi verilir bilmiyorum ama bu adaletsizlik düzeltilmeli. En meşakkatli öğretmenlik okul öncesidir.Sınıfçıların 1. sınıfı okuturken ne kadar zorlandıkları malum. Çocukların yaşları büyüdükçe eğitime tabi tutmak kolaylaşır.
Bazı arkadaşlar bu konuda forumlarda diyorlar ki"Bunları biliyordunuz bile bile seçtiniz" Evet çocukları sevdiğimiz için bu mesleği seçtik. Ancak bir şey uygulanıyor diye illa doğrudur demek değil ki.Bu yanlışlık eninde sonunda düzeltilecek ama biraz ses çıkması gerekiyor.

Tepki Skoru
0
hüşa hocam 1yıl sadece tam zamanlı çalıştım ve bana yettide arttı.Ufacık bebelere bakmakta ne var diyenlere öyle sinir olmuştum ki,gelin bir gün bana katılın diye hep davet ettim.Her biri zıpzıp topu gibi,mola imkanı yok,gözünüzü ayıramıyosunuz...oof of.Anlatınca da bizde sınav kağıdı okuyoruz,bazen üstüste geliyo yetişmek için neler çekiyoruz diyolar alay eder gibi.Akşam eve öyle bitik dönüyodum ki kendi kızıma zaman ayıramıyodum.Bu kadar hareketlenme var madem şu ekders yada tenefüs-mola gündeme gelse fena olmaz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bakanlık, çocukların başıa bişey gelmeyeceğini garanti edebilirseniz tenefüsünüzü yapın diyor.. ama çocukların başına bişey gelmemeli.. daha önce bakanlıktan gelen yazıdan anlaşılan buydu.. hakkımız ama bizim insiyatifimiz gibi gösteriliyor..

Tepki Skoru
0
bence de ya teneffüs olmalı ya da ekdes ücreti arttırılmalı.ben uzun teneffüste çıkıyorum.çocukların kahvaltı saati o anlara denk geliyor. onlar kahvaltı ediyorlar o esnada. ayrıca bütün gün içeride insan bunalıyor.sürekli gürültü gürültü.bi de çıkıp biraz dinlenince daha aktif ve istekli bir şekilde geri dönüyorum.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 1-5 te ders saatleri haftada 25 e indirildi.peki biz haftada 30 saat çalışıp ayrıca tenefüste yapmadan sınıf öğretmenleriyle aynı ek ders mi alacağız.bu haksızlık buna biran önce çözüm bulunmalı.

Tepki Skoru
0
Bence Önc ebİzlerİ atamalilar ÖĞretmen aldilarda tenefÜs dÜzenlemelerİ kaldi.bİzİ atasinla ronada sira gelİr elbette....

Tepki Skoru
0
kesinlikle ek ders ücreti verilmeli teneffüste allah korusun ya başlarına bişey gelse şahsen ben bir dk bile öğrencilerimi yanlız bırakamıyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşlar tenefüsümüz yok ve bunun için de ek ders alıyoruz . ama ek ders ücretlerini arttırırlarsa iyi olur :)

Tepki Skoru
0
tenefüsler için ek ders almıyoruz hocam.. marsta mı yaşıyorsunuz siz?? ayrıca ilkokul 1-5 görünürde 25saate indirildi.. 5 saatte serbest zaman toplam 30 saat.. anasınıfları da 30 saate devam.. bi problem yok.. geçen seneki gibi devam yani ekderslerde.. haftalık 15 saat ek ders..

Tepki Skoru
0
şu anda 300 dk aralıksız çalışıyoruz oysa diger ögretmenler 240 dk çalışıyor... daha da ilginci tam gün çalışanarkadaşların ögle arası (1 saatlik) ücretlerinin verilmemesi.. bu sorunlara bi çözüm bulunmalı...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle