Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okullar açıldı ama hala öğretmen yok

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öğretmenin göreve başladığı 1 eylül itibariyle çocuklar okula başladı. Ama bir çok okulda öğretmen ataması yada görevlendirme yapılmadığı için zorluklar yaşanıyor. ben okulumda tek öğretmenim ve 55 kayıtlı öğrenci var. Milli Eğitim Müdürlüğü hala öğretmen vermedi, usta öğretici atamasını bile yapmadı. Bu ne iştir. Saçlarımı yolmak üzereyim. Sınıfların düzenlenmesi ilemi , toplantılarlamı yoksa 55 öğrenci ( 5 tanesi özel egitim ) ilemi u8ğraşacağım. Daha sene başında yapılacak işlere başlamadım bile.

Tepki Skoru
0
ah ah artık belli olsada yardıma gelsek sizee

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar öğretmenin göreve başladığı 1 eylül itibariyle çocuklar okula başladı. Ama bir çok okulda öğretmen ataması yada görevlendirme yapılmadığı için zorluklar yaşanıyor. ben okulumda tek öğretmenim ve 55 kayıtlı öğrenci var. Milli Eğitim Müdürlüğü hala öğretmen vermedi, usta öğretici atamasını bile yapmadı. Bu ne iştir. Saçlarımı yolmak üzereyim. Sınıfların düzenlenmesi ilemi , toplantılarlamı yoksa 55 öğrenci ( 5 tanesi özel egitim ) ilemi u8ğraşacağım. Daha sene başında yapılacak işlere başlamadım bile.

değerli meb güne şi hocam siz kadrolu iken bu durumdan şikayetçi olabiliyorsunuz ya biz ne yapalım. bu hakkımız bile yok !! çünkü biz usta öğreticiyiz. buna rağmen sınıf mevcudum şimdiden 49 öğrenci. siz yardımcı olması için usta öğreticilere bile razısınız. ya bizlere kim gelecek yardıma ....

arkadaşlar sitemizin ortamı ve çalışmaları çok güzel ve hangi isimle anılırsak anılalım hepimiz eğitimciyiz. bence birbirimizi kırmayalım. allah hepimize yardımcı olsun.

Tepki Skoru
0
Haklisiniz Mİllİ EĞİtİm Atamalari Yapti Fakat Valİlİk Yarafindan Onaylanmasi Beklenİyordu Bende Daha Yenİ BaŞliycaĞim Usta ÖĞretİcİ Olrak...

Tepki Skoru
0
bende bi saat kendi sınıfım bi saat diğer sınıfı alıyorum.yapılan kura da usta öğretici de verilmedi.bilmem artık ne için verilmedi ama.pazartesiden itibaren sadece kendi grubumu alacağım.diğer gruba gelince hiç umurumda değil.inanın bende çok kızıyorum bu olaya usta öğretici arkadaşlarım var birsürü hiç biri görevlendirilmedi .sadece iki okula verildi dün itibariyle.lütfen arkadaşlar diğer sınıf öğrencilerinin eğitimini üstlenmeyin.Özellikle kadrolulara sesleniyorum.çünkü usta öğretici arkadaşların itirazı onlar için pek olumlu olmaz.

Tepki Skoru
0

değerli meb güne şi hocam siz kadrolu iken bu durumdan şikayetçi olabiliyorsunuz ya biz ne yapalım. bu hakkımız bile yok !! çünkü biz usta öğreticiyiz. buna rağmen sınıf mevcudum şimdiden 49 öğrenci. siz yardımcı olması için usta öğreticilere bile razısınız. ya bizlere kim gelecek yardıma ....

arkadaşlar sitemizin ortamı ve çalışmaları çok güzel ve hangi isimle anılırsak anılalım hepimiz eğitimciyiz. bence birbirimizi kırmayalım. allah hepimize yardımcı olsun.
Hocam 49 öğrencim var demişsiniz. Anasınıflarında en fazla 25 öğrenci kaydedebilirsiniz. Burda bir yanlışlık var. Yönetmeliği okuyun haklarınızı arayın. Bu kadar öğrenci kaydedemezler.

Tepki Skoru
0
Hocam ben en kalabalık yerlerde (ör. şanlıurfa nın bir köyünde) çalıştım. Evet müdürüm ben gelmeden ve usta öğretici de gelir diye 50 öğrenci kayıt etmişti. usta öğretici gelmeyince oturduk konuştuk çocukları 30 a indirdik.Yani ikimizde fedakarlık yaptık. 50 kişilik bir sınıfta o çocuklarla ne kadar ilgilensenizde hiçbir faydanız olmaz. Şahsen ben bunu müdürüme diyebilirim. O da eğitimci anlar ve herkes diyebilmeli. Karşılıklı olumlu iletişimle her şey çözülür bence

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yasalarda tamam 25 i geçemez deniliyor ama çok kolay geçiyo .....
ayrıca bende anaokulunda çalışıyorum.hem de merkezin göbeği.ama mevcudum şuan 37 , müdürüm 40 a kadar almalıyız diyo.bende ok dedim.5 şube sabahcı öğlenciyiz.2004 doğumlu 37 öğrencim var.ama pek şikayetçi değilim.sonuçta birçok yerde sayı fazlalağı var.ama en azından benim sınıfta materyal sorunum olmayacak.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Tepki Skoru
0
(Değişik: 27/10/200726683
s.R.G)
“Bir gruptaki çocuk sayısının 10 dan az, 20 den fazla olmaması esastır. Çocuk sayısı
fazla olduğu takdirde ikinci grup oluşturulur. Ancak, her bir grubun azamî çocuk sayısı
dolmadan yeni grup oluşturulamaz. Tek ana sınıflarında ve uygulama sınıflarında ise sınıf
kapasitesi dikkate alınarak çocuk sayısı 25 e kadar çıkarılabilir.”

anasınıfında çalışıyorsanız 20 den fazla olmaması esastır.tek anasınıfı iseniz 25arkadaşlar lütfen haklarımızı bilelim ve ona göre davranalım.yoksa bana göre sıralar ve tahta ile devam edeceğiz bundan sonraki meslek hayatımıza.ltfen müdürlerinize anlatın neyin ne olduğunu onlar sizin problemlerinize çözüm bulmak için o görevdeler.ne demek 37 kişi düşünemiyorum.ilköğretimdeki diğer sınıflar evet kalabalık ama öğretmenleri hiçbir sorumluluk almıyor.tenefüsleri var vs.anasınıfını diğer sınıflr gibi düşünmemelerini öğretin müdürlerinize.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yasalarda tamam 25 i geçemez deniliyor ama çok kolay geçiyo .....
ayrıca bende anaokulunda çalışıyorum.hem de merkezin göbeği.ama mevcudum şuan 37 , müdürüm 40 a kadar almalıyız diyo.bende ok dedim.5 şube sabahcı öğlenciyiz.2004 doğumlu 37 öğrencim var.ama pek şikayetçi değilim.sonuçta birçok yerde sayı fazlalağı var.ama en azından benim sınıfta materyal sorunum olmayacak.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
bir anaokulu müdürünün bunu yapması daha da vahim.ama sizin şikayetçi olmamanıza da üzüldüm doğrusu.ben böyle bir problem yaşamamama rağmen siz ve sizin durumunuzda olan öğretmenler adına şikayetçiyim.

Tepki Skoru
0
hocam şikayet etmek hakkım biliyorum.ama korkunun ecele faydası yok.burası diyarbakır merkez.ve sadece ana okulllarında değil ilköğretimdede sayı 25 in çok üstünde.derslikler yetersiz ve yeni yasaya göre eve en yakın okullar kayıt alıyor.bu durumda ben ne kadar sikayet etsemde bir şey değişmeyecek.sabahcı ve öğlenci toplam 12 sınıfız.nerdeyse 400 öğrencimiz var.en gözde okullardan birisi bu okul.genelde çalışan ailelerin çocukları.velilerin çoğu öğretmen.onlarda bu durumdan pek memnun değil.ama mecburuz.müdürümüz sayıdan çok hoşnut olmamasına rağmen o da birşey yapamıyo.milli eğitim alacaksınız öğreniyi diyo.ne yapalım.elimden gelenin en iyisini yapacağım yaş grubum da küçük.2004 lüler.
ama pes etmemek lazım.köylerde malzemesiz çalışan arkadaşlarımız da var.en azından materyal problemimiz yok.buna da şükür........

Tepki Skoru
0
bir anaokulu müdürünün bunu yapması daha da vahim.ama sizin şikayetçi olmamanıza da üzüldüm doğrusu.ben böyle bir problem yaşamamama rağmen siz ve sizin durumunuzda olan öğretmenler adına şikayetçiyim.
Katılıyorum...

Tepki Skoru
0
ayrıca bir taraftan ülke genelinde okul öncesi eğitim yaygınlaşsın diye hepimiz feryat ediyoruz.ama sistemde o kadar eksik var ki......
derslik yok
öğretmen yok
öğrenci çok
sorun çok
ve en önemlisi bu çocukları ertelemeye hakkım yok
onlarında 1 sene gecikmesi için zamanı yok........
kısmet artık...
umudumuz daha iyi yarınlara saklı......
her zaman ki gibi.............

Tepki Skoru
1
şu milli eğitimi anlarsanız bir günde bana anlatın lütfen..
ben doğum iznindeyim sınıfıma öğretmen gelmedi... diğer sınıfımızda da usta öğretici olacaktı ama o da yok.. geçen yıl bizimle çalışan arkadaş orayı idare ediyor ama benim sınıf yine boş.. çocuklar okula geliyor, yardımcımız benim sınıfla ilgleniyor malesef....
müdürüm kafayı yemek üzere sanırım :)))))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle