Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

okulda ki bilgisayrdan video izlemek?

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar benim bir sorunum var sınıfımda ki bilgisayar dan hemen hemen hiç bir siteye giremiyroum meb yasaklı olduğunu söylüyor iyide cizgi film izlemk için bile youtubeye giremeyeceksem o bilgisayarın orda ne işi var ! bir kaç zmandır bu konu kafamı kurculuyor siz bu sorunu yaşıyormusunuz? varsa bu sorun nasıl aştınız bilgilendirrseniz sevinirim :15:

Tepki Skoru
3
en güzeliiii bu sorunları yasamamak adına cizfilm cdlerini kullanmanızdır hocamm

Tepki Skoru
0
hocam sorun çizgi filmi cd yada çizgi film izlettirmek dğil ki en basidinden sitemizdeki güzel faydalı öğretici videoları dahi açmıyor ayrıca ban averilen kasa yavaş olduğu için çizgi film cdlerini okuamsında hayli uzun sürüyor

Tepki Skoru
3
sorunu anladım hocammm zaten bende sacma buldum ama bu mebin işlerine akıl sır ermez sanki özel şirketsinizde bilgi kaçagı olacak bilgisayarda :)))) cocukları mahrum etmemek adına en uygun çözüm olarak söyledim.....

Tepki Skoru
3
hayriye hocam,,,esra hocamın da söylediği gibi cd lerden yararlanabilirsiniz tabii...bunun yanısıra,sınıfınızda televizyon,okulunuzda da uydu cihazı varsa yumurcak tv yi açabilirsiniz...mesela tam da öğle saatlerinde,caillou var ( hem çok öğretici,hem de çocuklar bayılıyor)

Tepki Skoru
3
trt-çocuk da düzgün bir kanal ama güvenle izletebileceğimiz çizgifilm ve programların saatini önceden bilmek lazım tabii...

Tepki Skoru
0
sağolun esra hocama da tuğba hocam size de teşekkürler maalesef bir projekisyon var pc monitörü bile yok sınıfta ! bütün faydalı öğretici videolar flaşa sığmıyor cd yapmkta zor yada tv falan yok sınıfta inş. öyle böyle idare edicem en çokta projeksiyon hikaye okureken işime yaradı :D dikkatleri büyük ekranda (benim çocuklar televizyon diyor) daha yoğun oluyor....

Tepki Skoru
3
hım...anladım hocam...ben de bilgisayarın olduğunu duyunca,"televizyon kesin vardır" diye düşünmüştüm :) bizde de projeksiyon yok,o da büyük şans...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle