Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okula uyum haftası için uyum planı olan varmııı

Tepki Skoru
0
arkadaslar okulun uyum haftası ıcın uyum planı olan varmı

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar planı olan varsa lütfen yardımcı olsun..

Tepki Skoru
0
arkadaslar nimet çubukçu'nun yazısı ile birlikte bir de bu hafta yapacaklarımızla ilgili bir tablo yollamışlar okula ben ona uyacagım siz de yok mu? çok basit şeyler var boyama bir tane sarkı sınıf kuralları tanışma bir tane oyun v.b. ilk hafta için ideal bence

Tepki Skoru
1
arkadaslar nimet çubukçu'nun yazısı ile birlikte bir de bu hafta yapacaklarımızla ilgili bir tablo yollamışlar okula ben ona uyacagım siz de yok mu? çok basit şeyler var boyama bir tane sarkı sınıf kuralları tanışma bir tane oyun v.b. ilk hafta için ideal bence
evet aynen öyle..zaten okullara yollandı plan.her ilköğretimde var.

Tepki Skoru
0
bize gelen yazıda ilköğretime yönelik olan var o plana naıl ulaşbiliriz.

Tepki Skoru
0
bize gelen yazıda ilköğretime yönelik olan var o plana naıl ulaşbiliriz.
okula yollanmıştır mutlaka müdürden isteyin hocam yoksa cevrenizdeki milli eğitim den isteyin ama çok ta gerekli değil bence zaten son derece yüzeysel seyler var basit ve kısa

Tepki Skoru
0
okula gönderilen program 1. sınıflar için biz onu kendimize göre düzenlicez.yazının diğer sayfalarını dikkatli okuyun.orda maddeler var.bizde o maddelerden ilk bir ikincisine göre yapıcaz planımızı.farklı değil.tanışma,boyama,okul bölümleri falan..

Tepki Skoru
1
okula gönderilen program 1. sınıflar için biz onu kendimize göre düzenlicez.yazının diğer sayfalarını dikkatli okuyun.orda maddeler var.bizde o maddelerden ilk bir ikincisine göre yapıcaz planımızı.farklı değil.tanışma,boyama,okul bölümleri falan..
okula gönderilen planda hem okulöncesi hem de birinci sınıflar için yapılaccak etkinlikleri kapsıyor.orda belirtiyor.sadece birinci sınıflar için değil.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle