Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Sütü Bugünde Öğrencileri Hastanelik etti

Tepki Skoru
2
Van'da bir ilköğretim okulunda okuyan yaklaşık 30 öğrenci, sabah dağıtılan sütü içtikten sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.

Yeni Mahalle Bağlarbaşı 11. Sokak’ta bulunan Kerim Tuncer İlköğretim Okulu'nda, yaşları 9 ile 11 arasında değişen yaklaşık 30 öğrencinin, sabah dağıtılan sütü içtikten sonra mide bulantısı ve baş dönmesi belirtileri göstermesi üzerine yöneticiler okula sağlık ekibi çağırdı. Okula giden sağlık ekipleri, rahatsızlanan öğrencileri 2 ambulansla Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasında hizmet veren Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırdı. Öğrenciler tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Alıntıdır.
Memurlar.net

Tepki Skoru
3
benim öğrencilerimin yarısının ailesi izin verdi, yarısı vermedi...sütleri dağıtırken, ellerim geri geri gidiyor !!! köy çocuğu olmalarına rağmen, süt kutuya girince, onlar için bambaşka birşey oluyor sanki, çok da hevesli içiyorlar ama gereksiz bir uygulama bence...bu arada bilgilendirme için teşekkürler.

Tepki Skoru
2
benim öğrencilerimin yarısının ailesi izin verdi, yarısı vermedi...sütleri dağıtırken, ellerim geri geri gidiyor !!! köy çocuğu olmalarına rağmen, süt kutuya girince, onlar için bambaşka birşey oluyor sanki, çok da hevesli içiyorlar ama gereksiz bir uygulama bence...bu arada bilgilendirme için teşekkürler.
Rica ederim hocam.

Tepki Skoru
0
durum ne hassasiyet ne de alerji.. her ne kadar dagıtılan sütlerde saglık acısından herhangi bir risk yoktur denilse de.. (ki bu beklenen bir acıklamaydı) hemen hemen hergün rahatsızlanıp hastaneye kaldırılan cocukların haberini okumak, durumun ciddiyetini son derece yansıtıyor..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle