Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesİnde plot İller

Tepki Skoru
0
İnanlı'nın verdiği bilgiye göre, 2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren Yozgat, Denizli, Ayfonkarahisar, Şanlıurfa, Sakarya, Kocaeli, Hatay, Elazığ, Sivas, Erzincan, Mersin, Balıkesir, Niğde, Tokat, Antalya, Bitlis, Aydın, Malatya, Muş, Aksaray, Osmaniye, Manisa, Siirt, Bingöl ve Çorum'da zorunlu eğitime geçilmesi planlanıyor.

yani plot il 57 ye ulaşıyor bun çok kişi zaten biliyor ama bu atama da tercih yapmakta tereddüt eden arkadaşlar bu illeri göz önünde bulundururlarsa kendileri için yararlı olur. geçen sene de 10000 alım bu şekilde oldu baraj bile konmadı. yıllardır bekleyenler ve yeni mezunlar bile atandı.

Tepki Skoru
0
önümüzdeki yıl zorunlu olacak illere 10 bin lik atamada zaten yeterince öğretmen alındı.O yüzden ağustos ayında hüsrana uğramakta var.Hiç beklemediğimiz bir kadro verilebilir.Zaten puanı yüksek olan çoğu öğretmen hep sözleşmeli görevlendirildi, bu yıl mezun olacakları da düşünürsek ağustos ayında taban puan yine 72 nin altına düşmez.Hatta batı illeri 75 in üzerinde kapatır.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle