Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesinde en degerli anahtar = sevgi

Tepki Skoru
0
Bu benim sizlerle paylaştığım. ilk yazım olsun istedim. Okul yıllarımdaki ilk günümdeki okul öncesi eğitim öğretmenimizin bizlere ilk söylediği kelimeydi SEVGİ... Bize bu mesleği yapmaya karar verdiyseniz en büyük anahtarınız sevgidir demişti. Çocukları sevmeden onlara sevginizi vermeden asla bu işi yapamazsınız demişti. Halla çınlar o sözleri kulaklarımda :) Sevgi belki de ardından sabrı da getiren şey olmalı. Bir öğretmenin işine duyduğu sevgi minicik kalplerde ne kadar değerli bir yer alır. Ondan hep okul öncesinin öneminden bahsediyoruz. Yıllarca çalıştığım anaokullarında faaliyet, oyun hepsinden çok sevgimi vermeye çalıştım. Öyle ya en büyük anahtar buydu. Bir çocuğa dokunduysam hepsine tek tek dokundum :) Hepsine sarıldım :) ayrım yok :) Bu iş sevmeden yaparsanız ızdırap gelir eziyet çekilir dayanılmaz. ÇOCUKLARA SEVGİMİZİ VERMEYİ.. ONLARA SARILIP SEVGİMİZİ DİLE GETİRMEYİ SAKIN SAKIN UNUTMAYALIM.. :) BU MESLEKTE EN DEGERLİ GÜCÜMÜZ ONLARA VERDİGİMİZ SEVGİMİZ OLMALIDIR ARKADAŞLAR.. :) GÖZDE ORAL...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle