Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesi şenlikleri

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar bu sene okul öncesi şenlikleri mayısın son haftası yapılacakmış.Artk çalşmalara başlayaym dedm we sizden yardm istemeye qeldm.Sizinde mutlaka fikileriniz wardır burada paylaşırsanız çok swinirim.Mesela ben mesleklerle ilqili bir drama etk. düşünüorum. Çockların canlandrdğı mesleğn kıyafetini giyp meslekle ilqili bir dörtlük söyleyecek.Bu dörtlüklere örnekler wereblrsenz çok sewinirm örneğn;
öğrenci:çantamı takarım,derslerme bakarm,yaramazlğm yoktr,pekiyilerm çoktur bunun qibi..
ayrıca sitede ne yazsam bununla ilqili çalşmalar çıkar acaba?ben arama yaptm ama bulamadm.Yardmcı olanlara teşekkr ediyorum:):congratulationscut4

Tepki Skoru
0
Geçen yıl yaptırmıştım böyle bir gösteri

Postacı:Elimde deir çantam, mektup alır içi, postacıdır kardeşim hoplatırım herkesi.

Terzi: Hünerli bir terziyim.modelleri seçerim.elimde makasla kumaşları biçerim.

Berber:Ben berberim arkadaş.traşlara hazırım isteyenin saçını sakalını kazırım.

Hemşire:Hemşirelik güzel meslek.koşarak hastalara iğneyi batırırım kollara kalçalar.

Doktor:ben bir operatör doktorum. Hastalara bakarım. Birinden böbrek alıp ötekine takarım.

Sekreter: Ben sekreter bir kızım telefonda beklerim evrakları düzenler birbirine eklerim.

Avukat: Avukatlık pek zordur. hep davalar birikir. bunu başarmak için çok çalışmak gerekir.

Trafik polisi:Trafik benden sorulur.kurallara uymayan bir gün pişman olur.

Müzisyen: Ben bir müzisyenim neşeliyim her zaman bir elimde nota var öteki elimde keman

Öğretmen: Ben bir öğretmenim.yüzlerce öğrencim var böyle kutsal meslekte insan mutluluk duyar.

Manken: ben mankenim efendim,defileler yaparım rengarenk giysilerl yürekleri yakarım.

Aşçı: Bende aşçıyım bayım,mutfağıma taparım durmadan atıştırır böyle göbek yaparım.

UMARIM İŞİNİZE YARAR

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederm yaramazmı hiç tam istediğim gibi.Tekrar teşekkrler:)
başka ne yaptırablrm elinde piyesi olan warmı acaba?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle