ben bu sene öss ye grdim ve bi erkek olarak okul öncesi yazmayı düşünüyorum. küçük çocuklarla uğraşmayı seviyrum ama çevreden gelcek tepkiler yüzünden yazsam mı yazmasam mı diye kararsızım. bana yardımcı olabilir misiniz????
okulöncesi öğretmenliği erkekler arasında da o kadar yaygın ki, eğer bu bölümü yazar da kazanırsan okurken göreceksin.
ve emin ol erkekler de çok zevk alarak yapıyorlar bu mesleği.
çevrendeki insanlarında tepki göstereceklerini zannetmiyorum.
Emin olun ki erkekler bazı bayan öğretmenlerden daha başarılı.
İlk zamanlarda tepki alabilirsiniz ama başa çıkacağınıza inanıyorum.
Seviyorsanız, sabırlıysanız hiç durmayın derim...
tepki değil de belki başlangıçta ufak bir şaşkınlıkla karşılanırsınız hepsi bu..her üni. de olur mu bilemem ama marmara yazarsanız hocalarınız size bayan öğrencilerinden daha fazla bile deger verebilir..sınıfın nazar boncuğu gibi görürler sizi az sayıda olduğunuz için..özverili olduğunuzu da görürlerse okulu bitirmeniz çok kolay hem grup ödevlerinde hep bayanlarla çalışırsınız..ee bi işe bayan eli değmesi de güzel olur..hem mezun olunca belki bir anaokulunda müdür olmak istersiniz..güzel olmaz mı? çocuklar da erkek öğretmenleri nazar boncuğu gibi görüyor çoğunlukla..walla ben staj yaptığım okulda çocukların erkek dans öğretmenlerine olan ilgisini kıskanıyordum..bence kesinlikle erkeklerin de bulunması gereken bir ortam okul öncesi eğitim kurumları..yolunuz açık olsun
bence artık mesleklerin bayanı erkeği kalmadı eğer öğretmen olmak istiyorsan ve puanında yetiyorsa okul öncesini yazmalısın çünkü okulu bitirdikte sonra iş imkanın fazla olacak hem devlette hem de özelde çalışabilirsin. gelecek tepkiler geleceğini etkilemesin...