Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesi öğretmenliği bölümünde eskişehir e derse gidiliyor mu?

Tepki Skoru
0
sevgili arkadaşlar aöf de okuyanlara bi sorum olacak.Okul öncesi öğretmenliği bölümünde eskişehir e derse gidiliyor mu?Evden mi okuyoruz?Örgün Eğitim durumu var mı?cevaplarınızı bekliyorum

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
aslında bildiğim kadarı ile açık öğretim okuyanlar bulundukları ilde misafir öğrenci olarak derslere girebiliyorlar. işletme açık öğretim okuyan bir arkadaşım kocaeli üniversitesinde derse girebiliyordu. isterseniz anadolu üniversitesini telefon ile arayın en net bilgiyi oradan alabilirsiniz.

Tepki Skoru
0
benim bildiğim kadarıyla sadce iktisat ve işletme bölümü okuyanlar birkaç derse giriyor(kendi illerinde de girebiliyor,ankara üni.sinde böle bi uygulama var)..
okul öncesinde ise bazıları hocaların inisiyatifine kalmış diyor,bazıları ise asla giremezsiniz diyor..
ama anadolu üni.nin sitesinde yüzyüze eğitim yoktur tüm dersler uzaktan eğitim ile yapılmaktadır diye ibare geçiyor..

Tepki Skoru
0
aöf oöö okuyanlar üniversitede derlere giremiyor arkadaşlar.aöf sıkça sorulan sorular bölümünden bakabilirsiniz.girsek çok iyi olurdu ama olmuyor.

Tepki Skoru
0
teşekkürler ben zaten giremeyeceğim gibi o yüzden sordum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00