Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesi Öğretmenleri Kız Meslek Liselerine tayin isteyebilir mi?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen senelerde bir yazı gelmişti, okul öncesi öğretmenliği ile çocuk gelişimi bölümlerinin ayrıldığına dair.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum anasınıfı öğretmeniyim. benim mebbis sayfamda tercih yaparken kız meslek liseleride görünüyor. acaba yazabilirmiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
merhaba
okul öncesi öğretmneleri kız meslek liselerinde çalıamıyor
sizse gözüken kız meslekteki uygulama anasınıfıdır.

Tepki Skoru
0
merhaba
çoğunlukla kız meslek liselerinin uygulama anasınıflarına atanıyoruz fakat atandığınız yerde lise öğretmeni açığı varsa lisede öğretmenlik yapıuyorsunuz..

Tepki Skoru
0
kız meslek liselerinde sadece okul öncesi öğretmeni olarak uygulama sınıfında görev yapabiliyorsun canım,bu yanlış anlamalardan dolayı bakanlık anasınıfı öğretmenliğini kaldırıp o.ö.öğretmenliği yaptı.sadece çocuk gelişimi öğretmenliği mezunları çocuk gelişimi öğretmenliğini tercih edebiliyorlar.ona bakarsan puanı tutan bütün öğretmenliklere sayfa açılıyor

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Son düzenlemelerden sonra lisede boş yer varsa geçebilirsin değilse geçmek imkansız.

Tepki Skoru
0
merhaba
ben de kız meslek lisesinin uygulamalı anasınıfını tercih etmeyi düşünüyorum.uygulamalı anasınıfındaki öğretmen teknik öğretmen mi sayılıyor?ek dersi kaç saat oluyor?bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

Tepki Skoru
0
arkdaslar yozgatlı arkadasımızın son yzdıkları bu atama dönemınde benım de aklıma takılan meseleler. acaba ek ders tam mı alıyoruz, lısede acık varsa calısıyormuyuz. ve yenı bır soru daha sureklı sınıfınızda stajyer olması sızı nasıl etkılılyor? deneyımle arkdaslar fıkır verırse cok sevınırmmm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhabe

bu konular hakkında tam bilgisi olan yada bilgi alabileceğimiz kişi yada kişiler varmı lütfen yardımcı olurmusunuz? yozgatlı arkadaşın yazdıkları kafamı kurcalıyorr tabi de peki ne olacak şimdi biz anaokulları dışında başka bi yerde çalışamayacakmıyız benim kafam çok karıştı yaa şu son zamanlardaki lise atamalrına bi var diorlar bir yok diyorlar bu konu ile ilgili bilgisi olan yokmuuuu??? ben 6 sendeir çalışıyorum ve......

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhabe

bu konular hakkında tam bilgisi olan yada bilgi alabileceğimiz kişi yada kişiler varmı lütfen yardımcı olurmusunuz? yozgatlı arkadaşın yazdıkları kafamı kurcalıyorr tabi de peki ne olacak şimdi biz anaokulları dışında başka bi yerde çalışamayacakmıyız benim kafam çok karıştı yaa şu son zamanlardaki lise atamalrına bi var diorlar bir yok diyorlar bu konu ile ilgili bilgisi olan yokmuuuu??? ben 6 sendeir çalışıyorum ve......

Tepki Skoru
0
arkadaşım eğer diploman çocuk gelişimi ve eğitim öğretmenliğiyse hem lise hem okul öncesi ama diploman anaokulu yada okulöncesi ise çalışamazsın önceden bazı arkadaşlar torpille çalışmış ama şu an tamamen kalktı

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar geçen senelerde bir yazı gelmişti, okul öncesi öğretmenliği ile çocuk gelişimi bölümlerinin ayrıldığına dair.ben okul öncesi öğretmenliği mezunuyum anasınıfı öğretmeniyim. benim mebbis sayfamda tercih yaparken kız meslek liseleride görünüyor. acaba yazabilirmiyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu kişiler lisede görev yapabilir gazi ve selçuk ünv mesleki eğtim fakültesi mezunu

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar benim bir arkadaşım okulöncesi öğretmenliği mezunu ama kız meslek lisesine çocuk gelişimi öğretmeni olarak atandı.Nasıl oluyor buu?? Var mı böyle bir şeyy kız meslek liselerini tercih edebiliyormuyuzkii

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bilmem haberiniz var mı acaba ama yeni ösym nin klavuzunda çocuk gelişimi eğitim fakülteleri yok yani ben ikinci sınıftayım çocuk gelişiminin son mezunları arasında olacağım artık mesleki eğitim fakülteleri yok ortak alan olduk okul önceleri ve çocuk gelişimi mezunları istedikleri yere kps puanlarının yettiği müddet atanabiliyorlar bunu bize hocalarımız söylüyor

Tepki Skoru
0
Ewet arkadaşlar bende ortak alan olduğunu duymuştum ve arkadaşımda bu şekilde atandı çalışıyor.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

23 Yıldır Sizlerle