Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesİ ÖĞretmenİ olmasaydiniz?

Tepki Skoru
0
okulöncesi öğretm gerçekten beni anlatan bir meslek aynı zamanda resimlerimi çizimlerimi geliştirmemede yardımcı oluyor ve tabiki çocuklarrrrrr pıtırcıklarım ..........

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ne güzel bir ailesiniz böyle aranızda olmaktan çok mutluyum :)

Tepki Skoru
0
eğer oöe öğretmeni olmasaydımmmmm....
kesinlikle politikayla ilgilenirdim ve yeni fikirlerimi,dünya görüşümü tüm dünyayla paylaşırdım...
Robin Hood olup zenginden alıp yoksula verirdim.
Çeşitli denetleme ve teftiş yetkim olmasını isterdim.İstediğim her yeri teftiş edebilmeyi isterdim.
Bomba imha uzmanı olmak isterdim.her an ölüm korkusuyla burun buruna:)))
FBI ajanı olup iz sürmek isterdim:)
Koca bir tekne alıp balıkçı olmak ve o hep duyduğumuz ıssız adalara gitmek isterdim:)ama ıssız adaya giderken yanımda 3'den fazla şey götürmek isterdim:)))))

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar sorunlarımızı paylaşacagımız bir sitemiz oldugu için çok mutluyum burdan kadroluların bize olan tavırlarını kınadıgımı ve okul yöeticilerimizinde tavırlarınıda kınıyorum bize bakıcı gibi bakmalarından nefret ediyorum bu arada seda bahşi arkadaşımın herşeyi açık yüraklilikle yazdıgı için tşkler ben aslen elazıglıyım ama izmir bergamada oturuyorum SELİN ATEŞ

Tepki Skoru
0
Sanırm yine öğretmen olurdum.Çünkü en istediğim meslek buydu.Branş öğretmini olurdum şuanki mesleğimde olmasaydım diye düşünüyorum....

Tepki Skoru
0
bir arkadasım bır yere yemege gıdıyor ve ordakı kucuk kıza 'bak bu abla da ogretmen sayılır' dıye tanıstırılıyor!!! bu mesleği ne yazık ki bazı insanlar küçümsüyor.önemli görmüyorlar.diğer öğretmenlerden farklı göruluyor.meslegımı cocuklarımı cok sevıyorum.ama bu duruma cok kızıyorum.

Tepki Skoru
0
matematik öğretmenliği (hayalimdi açıkçası), psikolojik danışmanlık bide folklör hocası olmak isterdim...

Tepki Skoru
0
çocuk doktoru yinede cocuklardan vaz gecemiyorum onlarda benden:))

Tepki Skoru
0
ben öğretmenlikten asla vazgeçmem eğer anasınıf öğretmeni olmasaydım sınıf öğretmenliğini tercih ederdim

Tepki Skoru
0
ben polis olmayı çok istemiştim hala da içimde bir ukde olarak kalmıştır. ama çocuk olmayı da seviyorum :) bu yüzden bu mesleği seçtim

Tepki Skoru
0
ben diğer olarak kulllandım ama. okul öncesi öğretmni olmaktan memnunum. eğer okul öncesi bölümüm olmasaydıda herhangi bölüm olabilirdi.

ama öğretmnlik mesleğini çocukları sevmeyenler asla yapmamalı..

Tepki Skoru
0
coğrafya öğretmeni ,tarih öğretmeni yinede öğretmenlikten vazgeçemiyorum pedegog yada tiyatrocu olmak isterdim

Tepki Skoru
0
ben daha önce de iktisatı bitirmiştim.sonra okulöncesi öğretmenliğini okudum.şunu söyleyebilirim ki öğretmenlik hele de okulöncesi öğretmeni olmak çok güzel bir duygu.tarif edilemez bir mutluluk...yeniden dünyaya gelsem yine okulöncesi öğretmenliği okurdum.öyle ki ilk okuduğum iktisatı bile faka bastırdı.bıcır bıcır miniklerle olmak çoooook güzel.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle