- Tepki Skoru
- 0
ssaassrrre sinir oluyorummmmm.kimsenin bizimle alay etme hakkı yok.hadlerini bildirmemiz lazımmmm
arkadaşım kaç puanla atanırsak atanalım..okulöncesi deyince herkesi bi alaycı bakış alıyo ben buna sinir oluyorummm!!arkadaşlar ben de okulöncesı öğretmenıyım ama sunu söylıyım sıze.bu atamada batmana atandım benım atandıgım okula turkce öğretmenı 79 kusur puanla atandı,ben de 52 ıle atandım.
bence onlara haksızlık bu.ben turkce öğretmenı olsaydım belkı ben de dalga gecerdım bılemıyorum.tabı bu puan durumu bızden kaynaklanan bı sey dııl ama...yani dalga gectıklerınden dııl aslında da sınır olduklarından yapıyolar.kendılerıne göre de haklı buluyorum acıkcası.
fızık mezunu arkadasım 88 puanla sırnak a atandı.sizce bu adalet mı? bence dııl. Allahın sevgılı kuluymusuz kı bölumuzden alım cok....
Marmaralım katılıyorum sana... Mesleğini soruyorlar dialog şu ;arkadaşım kaç puanla atanırsak atanalım..okulöncesi deyince herkesi bi alaycı bakış alıyo ben buna sinir oluyorummm!!
sorma yaaMarmaralım katılıyorum sana... Mesleğini soruyorlar dialog şu ;
-Ne iş yapıyorsun ?
-Öğretmenim
-aa.. ne güzel ne öğretmenisin
-Okulöncesi-Anasınıfı öğretmeniyim
(yüzde tuhaf bir ifade) -Hıı.. olsun
Ya açıkçası ben bu düşüncede olan insancıklara gülüyorum çünkü bu mesleğin de bir uzmanlık mesleği olduğundan bi haberler,bilenler de çok kolay ve çok önemsiz görüyorlar. Hiç sinirlenmemek lazım bu onların eksiği ve cehaleti...sorma yaa( bizle alay edenler okul öncesi öğretmenliği ile ilgili birşeye muhtaç olsunlar inşallhhhhhhh
D o
evet birde o var. ben okurken yası büyük olan insanlar beni birisine tanıtırken çocuklara bakan öğretmen varya ondan okuyo diyordu. geçenlerde de birisiyle karsılastım ne öğretmenisin dedi anasınıfı dedim anlasın diye o da olsun kızım .ama keske birazdaha çalıssaydında yüksek olsaydın kızım dedi.)
haklısınız hocam her şey kısmet.......allah aşkına etrafımızda okulöncesi öğretmeni deyince anlamayan o kadar cahil insanlar var ki... 4 yıllık mı diyenler bile çıktı..boşverin..böyle cahil insanlar kalkıp bizi eleştiriyorlar..biz ne yapacagız o cahillerin çocuklarını torunlarını sağlıklı atılgan kendine güvenen cesur yaratıcı birer insan yapacagız..şimdi değil ama çok değil bir kaç yıl sonra herkes anlayacak..puanlar evet düştü..bizler düşük puanla atandık..ama bu bizim geri zekalı oldugumuzu göstermez..ben hiç çalışmamıştım..üstüne üstlük tarihide sallamıştım..sırf sınava girmek için girdim..ama atandım bu kısmet işi.ne yani ben öylesine sınava girdim başkası eşşek gibi çalıştı onların ataması olmuyo deyip tercih yapmayacakmıyım....devlet onlarada aynı fırsatı verse yok biz gitmiyeceğiz mi diyecekler...kimse bizi suçlamasın..suçlu olan sistem,sistemi yönetenler..
öle bişey olsun koşa koşa giderler...allah aşkına etrafımızda okulöncesi öğretmeni deyince anlamayan o kadar cahil insanlar var ki... 4 yıllık mı diyenler bile çıktı..boşverin..böyle cahil insanlar kalkıp bizi eleştiriyorlar..biz ne yapacagız o cahillerin çocuklarını torunlarını sağlıklı atılgan kendine güvenen cesur yaratıcı birer insan yapacagız..şimdi değil ama çok değil bir kaç yıl sonra herkes anlayacak..puanlar evet düştü..bizler düşük puanla atandık..ama bu bizim geri zekalı oldugumuzu göstermez..ben hiç çalışmamıştım..üstüne üstlük tarihide sallamıştım..sırf sınava girmek için girdim..ama atandım bu kısmet işi.ne yani ben öylesine sınava girdim başkası eşşek gibi çalıştı onların ataması olmuyo deyip tercih yapmayacakmıyım....devlet onlarada aynı fırsatı verse yok biz gitmiyeceğiz mi diyecekler...kimse bizi suçlamasın..suçlu olan sistem,sistemi yönetenler..
süpersin hocamTamam okulöncesi küçümseniyor ozaman neden? sınıfçılar sertifika alıyorlar madem biz salak oluyoruz ozaman onlarda aaaasalak