Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul öncesi diğer branşların alay konusu oldu resmen!!!

Tepki Skoru
0
ssaassrrre sinir oluyorummmmm.kimsenin bizimle alay etme hakkı yok.hadlerini bildirmemiz lazımmmm

ruy

Tepki Skoru
0
ben bizimle alay edenlere bizden önce rehberliğe bakın diyorum bu atamada taban puanları 21 di. Onları görmüyo gözleri . . .

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de okulöncesı öğretmenıyım ama sunu söylıyım sıze.bu atamada batmana atandım benım atandıgım okula turkce öğretmenı 79 kusur puanla atandı,ben de 52 ıle atandım.
bence onlara haksızlık bu.ben turkce öğretmenı olsaydım belkı ben de dalga gecerdım bılemıyorum.tabı bu puan durumu bızden kaynaklanan bı sey dııl ama...yani dalga gectıklerınden dııl aslında da sınır olduklarından yapıyolar.kendılerıne göre de haklı buluyorum acıkcası.
fızık mezunu arkadasım 88 puanla sırnak a atandı.sizce bu adalet mı? bence dııl. Allahın sevgılı kuluymusuz kı bölumuzden alım cok....

Tepki Skoru
0
çok büyük bbir ayıp yaptıkları. o puanları benim eğittiğim çocukları küfürle donatmak için mi alıyorlar. insanlar günlük hayatlarında argoları kullanabilirler.ama sosyal formlarda da bunları dile getirmekten çekinmiyorlarsa sınıflarda da rahatlıkla kullanacaklar. anlıyoruz kızgınlıklarından ama. bu sekilde birilerine yüklenerek çok büyürk yanlıs yapıyorlar. arkadaslar su 1 yıla kadar okulöncesi diye birsey neredeyse yoktu atama yapılmıyordu. yıllardır diğer branslar ekmek yedi .sonra okulöncesi ve rehberlik değer buldu. ama kendini bilmezler bu bölümler için ..keske bizde kıytırık bölümler okusaydık diyorlar. bu kadar basitler...demek ki eğitmek değil para kazanmak tek gaye . normal değil mi ya okulöncesinin ihtiyaca bir anda tavan yaptı atanmak

Tepki Skoru
0
birde memurlarda okudum. bu puanlarla kendileri mebe gidip atanmak istiyorum demekten hiçmi utanmıyormusuz. o zaman herkes bir kıstas belirlesin ona göre düsük atananlara hakaret etsinler. onlara onların dilinden cevap vermek en uygunu ama ..... valla 46 la atandım su an 75 puan bekliyorum.. demek ki ben zekiyyymisim onlaara göre

Tepki Skoru
0
bence bu tepki ihtiyaçtan dolayı öğretmen yapılanlara(veteriner,ziraat mühendisi vs..) yöneltilirse daha mantıklı olur hiç değilse biz kendi alanımızda atanıyoruz.Kimsenin hakkını yediğimizi de düşünmüyorum ayrıca ihtiyaç hangi branşta ise ona göre atama yapılıyo şimdi 90 alan bi branş öğretmeni okulöncesi öğretmeni olabilr mi? Yıllardır ilköğretim zorunlu olduğu için sınıf öğretmenlerinin kadroları fazla oluyo kimse bişey demiyo.Şimdide okulöncesi zorunlu bunu tartışmak bile ne kadar saçma ya

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de okulöncesı öğretmenıyım ama sunu söylıyım sıze.bu atamada batmana atandım benım atandıgım okula turkce öğretmenı 79 kusur puanla atandı,ben de 52 ıle atandım.
bence onlara haksızlık bu.ben turkce öğretmenı olsaydım belkı ben de dalga gecerdım bılemıyorum.tabı bu puan durumu bızden kaynaklanan bı sey dııl ama...yani dalga gectıklerınden dııl aslında da sınır olduklarından yapıyolar.kendılerıne göre de haklı buluyorum acıkcası.
fızık mezunu arkadasım 88 puanla sırnak a atandı.sizce bu adalet mı? bence dııl. Allahın sevgılı kuluymusuz kı bölumuzden alım cok....
arkadaşım kaç puanla atanırsak atanalım..okulöncesi deyince herkesi bi alaycı bakış alıyo ben buna sinir oluyorummm!!

Tepki Skoru
0
arkadaşım kaç puanla atanırsak atanalım..okulöncesi deyince herkesi bi alaycı bakış alıyo ben buna sinir oluyorummm!!
Marmaralım katılıyorum sana... Mesleğini soruyorlar dialog şu ;
-Ne iş yapıyorsun ?
-Öğretmenim
-aa.. ne güzel ne öğretmenisin
-Okulöncesi-Anasınıfı öğretmeniyim
(yüzde tuhaf bir ifade) -Hıı.. olsun

Tepki Skoru
0
Marmaralım katılıyorum sana... Mesleğini soruyorlar dialog şu ;
-Ne iş yapıyorsun ?
-Öğretmenim
-aa.. ne güzel ne öğretmenisin
-Okulöncesi-Anasınıfı öğretmeniyim
(yüzde tuhaf bir ifade) -Hıı.. olsun
sorma yaa :(( bizle alay edenler okul öncesi öğretmenliği ile ilgili birşeye muhtaç olsunlar inşallhhhhhhh :DD o

Tepki Skoru
0
sorma yaa :(( bizle alay edenler okul öncesi öğretmenliği ile ilgili birşeye muhtaç olsunlar inşallhhhhhhh :DD o
Ya açıkçası ben bu düşüncede olan insancıklara gülüyorum çünkü bu mesleğin de bir uzmanlık mesleği olduğundan bi haberler,bilenler de çok kolay ve çok önemsiz görüyorlar. Hiç sinirlenmemek lazım bu onların eksiği ve cehaleti...

Tepki Skoru
0
dalga gecenler ne kadar önemlı oldugunu öğrendıler bence.üzerıne lavabo düşen ve hayatını kaybeden cocuktan sonra....

Tepki Skoru
0
evet birde o var. ben okurken yası büyük olan insanlar beni birisine tanıtırken çocuklara bakan öğretmen varya ondan okuyo diyordu. geçenlerde de birisiyle karsılastım ne öğretmenisin dedi anasınıfı dedim anlasın diye o da olsun kızım .ama keske birazdaha çalıssaydında yüksek olsaydın kızım dedi.:))

Tepki Skoru
0
evet birde o var. ben okurken yası büyük olan insanlar beni birisine tanıtırken çocuklara bakan öğretmen varya ondan okuyo diyordu. geçenlerde de birisiyle karsılastım ne öğretmenisin dedi anasınıfı dedim anlasın diye o da olsun kızım .ama keske birazdaha çalıssaydında yüksek olsaydın kızım dedi.:))
:)) Hey Allahım..okul öncesinin puanlarından haberleri yok

Tepki Skoru
0
dert etmeyin.son 2 yılın öğrenmenlikte en popüler branşı okul öncesi öğretmenliği.Bu kadar son zamanlarda revaçta olmasınıda biliyorsunuz ki öncelikli olarak 32 il de okul öncesi eğitimin sisteme dahil edilmesi ve alımlarnda fazla olması.Puan önemli değil.önemli olan eğitimcinin gerçek olması.söylenenlere kulak asmayın.

Tepki Skoru
0
allah aşkına etrafımızda okulöncesi öğretmeni deyince anlamayan o kadar cahil insanlar var ki... 4 yıllık mı diyenler bile çıktı..boşverin..böyle cahil insanlar kalkıp bizi eleştiriyorlar..biz ne yapacagız o cahillerin çocuklarını torunlarını sağlıklı atılgan kendine güvenen cesur yaratıcı birer insan yapacagız..şimdi değil ama çok değil bir kaç yıl sonra herkes anlayacak..puanlar evet düştü..bizler düşük puanla atandık..ama bu bizim geri zekalı oldugumuzu göstermez..ben hiç çalışmamıştım..üstüne üstlük tarihide sallamıştım..sırf sınava girmek için girdim..ama atandım bu kısmet işi.ne yani ben öylesine sınava girdim başkası eşşek gibi çalıştı onların ataması olmuyo deyip tercih yapmayacakmıyım....devlet onlarada aynı fırsatı verse yok biz gitmiyeceğiz mi diyecekler...kimse bizi suçlamasın..suçlu olan sistem,sistemi yönetenler..

Tepki Skoru
0
allah aşkına etrafımızda okulöncesi öğretmeni deyince anlamayan o kadar cahil insanlar var ki... 4 yıllık mı diyenler bile çıktı..boşverin..böyle cahil insanlar kalkıp bizi eleştiriyorlar..biz ne yapacagız o cahillerin çocuklarını torunlarını sağlıklı atılgan kendine güvenen cesur yaratıcı birer insan yapacagız..şimdi değil ama çok değil bir kaç yıl sonra herkes anlayacak..puanlar evet düştü..bizler düşük puanla atandık..ama bu bizim geri zekalı oldugumuzu göstermez..ben hiç çalışmamıştım..üstüne üstlük tarihide sallamıştım..sırf sınava girmek için girdim..ama atandım bu kısmet işi.ne yani ben öylesine sınava girdim başkası eşşek gibi çalıştı onların ataması olmuyo deyip tercih yapmayacakmıyım....devlet onlarada aynı fırsatı verse yok biz gitmiyeceğiz mi diyecekler...kimse bizi suçlamasın..suçlu olan sistem,sistemi yönetenler..
haklısınız hocam her şey kısmet.......

Tepki Skoru
0
öle bişey olsun koşa koşa giderler...
ÇOK HAKLISIN

Tepki Skoru
0
Tamam okulöncesi küçümseniyor ozaman neden? sınıfçılar sertifika alıyorlar madem biz salak oluyoruz ozaman onlarda aaaasalak

Tepki Skoru
0
Bu alay edenler neyi ispata çalışmakta anlamış değilim okulöncesi zorunlu artık 81 ilde bu eğitime geçilecek puan yüksek düşük farketmez önemli olan öğretmenin kendini ne derece yetiştirdiğidir 90 alan türkçe ci çok iyi öğretmen diyemez kimse 46 ile atanan okulöncesinede kimse kötü diyemez alay edenler okumuş ama neyazıkki kendini yetiştirememiş kör cahillerdir bugün türkçe fen yada daha farklı branşlara ihtiyaç olmuş olsa ben inanıyorumki o branşlarda puan olarak düşüş olacak ozaman bu konuşanlar nedeicek orası meçhul

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle