Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Öncesİ atamalari kaÇ sene sÜrer

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar nişanlım bu sene 3. sınıfta.İnşallah gelecek sene okulu bitirecek.Açık Öğretim Okul Öncesi Öğretmenliği okuyor.
Benim sorum arkadaşlar kaç sene daha böyle atamalar devam eder.Yardımcı olursanız sevinirim.Bende BT Formatör öğretmeniyim.Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
evrensel38 bu yıl ve gelecek yıl atamalar büyük ihtimalle sürecek.Ancak geçen yılki kadar bir atamanın olması sayısal olarak imkansız.Çünkü fazla mezun kalmadı.Bunun yanında ülkede ne olur ne biter belli olmaz.Hayırlısı diyelim....

Tepki Skoru
0
MEB'in 14 Haziran 2009 tarihindeki ''Okul Öncesi Eğitimin Yaygınlaştırılmasıyla İlgili Genelge'' sinde bu eğitimin zorunluluğu tüm

Türkiye ye 5 yıl içinde yaygınlaştırılacağı yazıyordu. Buna göre 2009 dan 2013-2014 sezonuna kadar atamaların süreceği

görüşündeyim. Bu atama bu kadar uzun sürer mi düşüncesini bende taşımıştım fakat Üniversitelerden mezunun bir sınıf öğrt gibi

olmaması ve mezun ve boşta kalan Okul Öncesi Öğretmenlerinin hemen hemen yok seviyede olması atamaların 2013-2014

sezonuna kadar süreceği görüşündeyim. Bu 5 yıldan sonrada Okul Öncesi KPSS puanının şu anki sınıf öğretmenliğinin seviyesinde

olacağı kanısındayım. Durum olumlu gözüküyor, fakat MEB 4 yıllık fakülte mezunu okul öncesi öğretmeni yerine niteliksiz alımlar

yaparsa, bu Bakanlığın ayıbı olacaktır. Biz gene olaylara olumlu bakalım herşey güzel olacak...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle