Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Okul Deneyimi Dersi....

Tepki Skoru
3
Açık öğretim fakültesi,3. sınıfta okuyan arkadaşlarım....okul deneyimi dersi notlarınız açıklandı mı?portalda gördüğüm kadarıyla bazılarının ki açıklanmış....ben hala öğrenemedim :( meraktan ölüyorumm !

Tepki Skoru
0
Staj öğretmeninize sorabilirsiniz hocam söylüyorlar. Notların final notlarıyla birlikte siteye verileceği söyleniyor. Bazı stajdan sorumlu öğretmenler sorulmadığı için kızıyor. bilginize. :)

Tepki Skoru
3
hımm....anladım hocam,cevap için teşekkürler....ben o zaman şimdi arayayım öğretmenimii :)

Tepki Skoru
3
yüzyüze görüşmek daha iyi olur diye düşündüm ve bugün rehber öğretmenimin yanına gittim ama notumu söylemedi..."söylememiz yasak" dedi.ve zaten söylese bile,açık öğretim fakültesi de,inceleyip not vereceği için,iki puanın ortalaması alınacakmış...yani sadece bizim öğretmenlerde bitmiyor iş.....finallerle aynı zamanda açıklanır deniliyor...bakalım,hayırlısı :)

Tepki Skoru
0
Hocam bende öyle olacağını düşünerek sormadım ama sormadığımız için sinirlenmiş. Sizin öğretmeninizde böyle demiş çok ilginç yani öğrenciyi zaten hiç bilgilendirmiyorlar ne yapsak suç anlayamadım bende. Hayırlısı neyse o olsun .Size de sınavlarda başarılar.

Tepki Skoru
3
maalesef haklısınız hocam...bu tutarsızlık insanı deli ediyorr ! ayrıca,size de başarılar,sağolun :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle