Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenlere Etik Sözleşmesi

Tepki Skoru
0
En çok öğretmenler günü hediyesini yasaklamalarına sevindim.Eşimle ben zaten bunu her yıl öğrencilerimize yasaklıyoruz.Çünkü çocuk ve veli bu hediye sayesinde başka menfaatler bekleyebilir.Ayrıca çocukları hediye masrafına sokmaya gerek yok diye düşünüyoruz.

su2

Tepki Skoru
0
Bunları imzalatmaları yazılı olması bence pek birşey ifade etmiyor.Önemli olan insanların bu yaşa, bu mesleğe gelene kadar bunların farkında olmuş olmaları ve imza attıkları için değil hissettikleri için uygulamaları gerekiyor...Bugüne kadar bunlara dikkat eden binlerce arkadaşımız olduğuna inanıyorum...Dikkat etmeyenler yada umursamayanlar imza ile bunlara uyacaklar mı SİZCE......

Tepki Skoru
0
imza gönüllerinde bi takım şeyleri barındırmayanlar için nedir ki? etik denilen şey insanların vicdanlarıyla bağlatılı değilse davranışları değiştirir mi? isteyen yine uygun kılıf bulmaz mı? tabii ki denetleme olsun .. ama işi insan olan özelliklede öğretmenlik yapan herkes önce elini vicdanına koymalı bence. ve bir zamanlar çocuk olduğunu unutmamalı.

Tepki Skoru
0
kesinlikle haklısın arkadaşım öyle öğretmenlerle karşılaşıyorumki sadece menfaatleri kalmış ortada ve vicdanlarını yok sayıyorlar gerçekten şunu söyleyebilirim onlarla aynı mesleği paylaşmak beni çok üzüyor :( vicdanı olmayanlara ne denetleme ne de kurallar bişey yapabilir

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle