Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğretmenim sabun yersek ölürmüyüz:):):)Yedin mi yoksaaaa:):)

Tepki Skoru
0
Mahmut yumuşacık yanaklı tatlımı tatlı bir öğrencim di 3 sene önceydi yemekten kalktık sınıfa geçtik mahmut sürekli yanıma geliyor " sabun yersek ne olur öğretmenim" diyordu bende ölürüz mahmut diyorum bu böyle 3-4 kere sürdü her defasında sabunla ilgili gerçekten ölürmüyüz diye sorup gidiyordu. En son yine geldi parmağının ucunu göstererek " öğretmenimmmmmmm bu kadarcıkkkk yersekte demi ölürüz" dedi:) ben panikledimmmm "Mahmutttttttt yoksa sabun mu yedin sen " dedim mahmut mahcup bir tavırla ve tatlı yanaklarıylaa (oyy oyy görmeniz lazım) "ama sadeceeee bu kadarrrr öğretmenimmm" dedi. Ağzını yıkattım bir daha yapmamasını söyledim ama o tatlı halleri hala hep aklımda canım yavrum benim:) o yaşadığı korku zaten ona yetmiştiiii:)

Tepki Skoru
0
Sabun yiyince olmeyiz ki :D sabun bir bazdır ve bazlar acı olur ama insanı öldürmez :D

Tepki Skoru
0
çok şekermişş..ama keşke ölürüz diye bir açıklama yapmasaydın..

Tepki Skoru
0
Gerçekten haklısınız arkadaşlar ama şu da bir gerçek ki o zaman daha küçüktüm ve inanın çocuklarla geçen her saniye bir öğretmeni daha da büyütüyor şimdi olsa daha doyurucu cevap verirdim ki artık bunu daha iyi beceriyorum çok şükür o dönemlerimde bir üniversitenin öğretim üyesi olan hocam'a eksikliklerimi anlatırdım o da bana bir öğretmen sevgi dolu ise ve gerçekten mesleğine aşık ise yaptığı eksikleri zamanla anlar ve düzeltir sende de o ışık fazlasıyla var kızım bir gün kötü niyetle yapmadığın toyluğundan dolayı yaptığın hatalarını düzelteceksin derdi gerçekten de bugün bakıyorum mesleğime karşı çok aşık olduğum için ve iyi niyet taşıdığım için çok şükür büyük hatalar yapmadım bundan sonra da zaten inş.yolunda gidecek çünkü mesleğimi çok seviyorum hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum:):
36_3_12:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.