arkadaşlar bu sınav iptal olur olacak bence künki yök başkanının acıklamasıı izledim kopya ceken sanılandan fazlaymış.yani elleri mahkum iptal edecekler.ben iptal olursa ne olur ondan korkuyorum.hakkımızda hayırlısu olsun diyip bekliyorum olacakları
inşallah hayırlısı olur hocam.sizede teşekkür etmek istiyorum gayretleiniz icinİnşallah dediğiniz gibi olur alaca hocam.Düşünsenize,sınav iptal olursa kopyacılar temizlenecek ve baraj otomatik olarak düşecek.100 puanlar olmayacağı için tavan puan uçuşta olmıcak.Sayıları da azımsanacak kadar değil,binlerle ifade ediliyo.Yani sayımız o kadar azalacak demek bu.BENCE HERKES HAKKIYLA ATANACAAAKKK..
az önce polisin yökü bastığı başlığıyla bir haber okudum. ösym de kpss sınav komisyonunda görev alanların bilgisayarlarına el koyulmuş. Zaten işin içinde olanların sızdırdığı aşikar. önemli olan bu rezillikten kimlerin nasiplendiği. bunu da kesin olarak belirleyebilmek imkansız. Mağduriyeti en fazla ama en temiz çözüm sınavın iptali sanırım.
hem sozlesmeliler hem yeni atanmayi bekleyenler icin zor bir dönem, sinavin iptalinin yan etkileri de cok fazla ,Arkadaşlar çok anlamsız bir sürece girdik. Şu an sözleşmeli öğretmenim bugün seminerlerimiz başladı ama kendimi o okula ait hissedemiyorum. Müdürüm de çok üzülüyor, şimdi tam sınıfımı yerleştirecem edecem hopp kadrolu atamalar açıklanacak... :36_11_13:
yok duyumum filan, tahmin sadece ama anlasilan MEB in B planinda vekil ogretmenlik varelvinco 2008 2009 kpss puanlarını atayacaklar belki diosun aldığın bi duyum falanmı var?
kopya cekildigine somut delil bulunursa zaten kopyacıları ayıklayamayacakları icin iptal edecekler gibi, ögretmen adaylari bölünmüslük icinde oldugu icin (özetle menfaat catismasi diyebiliriz) konsensus yok, bu durumda MEBi yönlendirmek de pek mümkün degil, sonuc olarak önümüzde birden cok alternatif varSadece kopya çekenlerin sınavı iptal edilsin diyenler; Bu kopyacılar kopyaları nerden aldılar. Bir gece bir piri fani rüyalarına girip ''Al evlad bunlar sınav sorularıdır. Tez elden kopyalayıp falanca filancaya veresin. Bu kutsal bir vazifedir, bilesin.'' mi dedi? Bu sorular içerden sızdırıldı ve bu sızdırmalarda kanun açıktır. Kaç kişinin kopya çektiği önemli değildir. Eğer adil bir hukuk devletinde yaşıyorsak, bunun gereği neyse yapılır. İptal olmasa bile tekrar bir hesaplanma yapılmalı. Doğru bir hesaplanma...