Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğrencimizi Kaybettik!!!

Tepki Skoru
0
allah rahmet eğlesin. bir çocuğun başına gelebilcek en büyük acılardan birisi allah kimseye yaşatmasın

Tepki Skoru
0
başınız sağolsun...ççok acı bişey yaa bende bazen düşünürmde nedense bu çocuklara bişey olursa diye çünkü bir süre sonra onları içselleştiriyosunuz. çok zor bir durum eminimki allah sabır versin...

Tepki Skoru
0
basınız sağolsun umarım sonlanır bu tür olaylar çabuk atlatman dileğiyle sevgiler..

Tepki Skoru
0
inanılmaz üzüldüm,çok korkunç bişey bu,kelimeler kifayetsiz kalıyor inan bu durum karşısında,başınız sağolsun...

Tepki Skoru
0
alah bu türinsaniara akıl fikir ihsan etsin.o masumun ve annesinin ne günahı vardıki onları böyle umarsızca katletti psikopat mahlukat.başımız sağolsun,acı hepimizin acısı.

Tepki Skoru
0
Meleğim benim:( Başınız sağolsundan başka birşey diyemiyor insan...Bizler onlara öğrencilerimiz olarak sesimizi yükseltirken içimiz titriyor..bi baba için..bilmiyorum ve de bilmek istemiyorum.. tekrardan Allah sabır versin öğretmenim...

Tepki Skoru
0
COCUĞUNA DA KIYAR İNSANLARADA. HAYAT VE ŞARTLAR COK KÖTÜ LÜTFEN BİRGÜN YADA BİRHAFTA ONLARGİBİ YAŞAMAYA CALIŞIN. VE O BABAYI ANLAYIN BELKİ TEKVARLIKLARIYLA ÖBÜRTARAFTA MUTLU OLMAK İSTEMİŞTİR.BU ÜZÜÇÜ OLAYLARI HİÇ HİSSETMESELERDE AZINLIKTA OLAN ELİT KESİME SIÇRAYACAKTIR.BU GELİR DAĞILIMI ADALETSİZLİĞİ BÖYLE GİTTİĞİ SÜRECE. İNSAN DURDUKYERE BÖYLE BİŞEY YAPMAZ.AMA ENAZINDAN KENDİ ÇAPIMIZDA GÜÇÜMÜZ YETTİĞİNCE YARDIMLAR YAPALIM.LÜTFEN

Tepki Skoru
0
HİÇ BİR SIKINTI ÇOCUĞUNUN CANINA KIYMASINA SEBEB GÖSTERİLEMEZ!!!!
BİZLERDE GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK BÜYÜMEDİK.BABAM HER SIKINTIDA BİRİMİZİN CANINI YAKSAYDI OOOOOOOO! FAKAT BEN BABAMIN BİR FİSKE DAHİ VURDUĞUNU BİLMEM.EVET EKONOMİK ÇÖKÜNTÜ MALESEF ÜLKE GÜNDEMİMİZDE OLAN VE ÇARE BULUNMASI GEREKEN, KANAYAN BİR YARA.VEFAKAT ASLA ÇÖZÜM YOLU BU DEĞİLDİR. LÜTFEN!!!!

Tepki Skoru
0
bence de ne kadar zor durumda olsa da böyle bişeyi yapamaz bir baba.Allah rahmet eylesin.sizinde başınız sağolsun:(

Tepki Skoru
0
çok üzüldüm başın sağolsun arkadaşım, ayrıca can almanın mazereti yoktur, kul kulun canını almamalı...

Tepki Skoru
0
Çocuğa rahmet-anneye sabır-babaya da akıl ver rabbim...
"Başınız sağolsun"

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.