Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğrencimin Parmaklarında Sorun

Tepki Skoru
0
Merhaba
Ben 6 yaş grubu öğretmeniyim.Size iki sorum olacak şimdiden tesekkürler.ilk sorum sınıfımdaki erkek ögrencimin ayaklarında problem var topuga basamıyor parmak uclarında yürüyor ve fiziksel eksikligi sosyal yönünüde etkiliyor etkinliklere katılmak istemiyor sürekli lavaboya gitmek istedigini söylüyor.Diger sorumsa 20 seneden sonra dogan bir kız cocuk anne baba yaslı ve cocuk 1 aydır okul acıldı ne benimle ne arkadaslarıyla iletisime geciyor sadece ben sürekli cagırırsam yanına gidip oyuna katarsam etkinliklere katlıyor.Sınıfım 25 kisi ve bu iki öğrencim katılmayınca cok üzülüyorum ögretim yöntem ve tekniklerini sürekli yeniliyorum diger ögrenciler çılgınca eglenirken o ikisi bizi kenarda izlemekle yetiniyor.SAYGILARIMLA

Tepki Skoru
0
BU BİR OTOMATİK MESAJDIR hacersezgin... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle