Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğrencim konuşmuyor

Tepki Skoru
0
6 yaşında olan erkek öğrencim konuşmayı biliyor ve anlıyor. çok nadiren bir iki sözcük ağzından çıkıyor. ancak etkinliği yapamadığında ya da yapmak istemediğinde, bir sorunu olduğunda, tuvalet ihtiyacı geldiğinde ve benzeri tüm durumlarda sözcüklerle kendini ifade etmiyor ve ağlamaya başlıyor. bazen 30-40 dakika sürekli ağladığı oluyor. bazense 1-2 dakika içinde ağlamayı kesiyor. etkinliklerde okulun açılması üzerinde nerdeyse 3 ay geçmesine rağmen küçük kas becerileri arkadaşlarından oldukça geri. çabuk sıkılıyor çizgi çalışmları ve sayılarda tamamen başarısız. sadece resimleri boyuyor ancak o da karalama şeklinde.annesiyle konuştum evdede konuşmadığını ve tüm isteklerini ağlayarak ifade ettiğini söyledi. annesine çocuk psikoloğu ile görüşmelerini söyledim ancak baba psikolog fikrine tamamen karşı. çocukla elimden geldiğince iletişim kurmaya çalışıyorum ama bu durumu nasıl aşacağımı bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle