Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğrencilerime destek bekliyorum!

Tepki Skoru
0
HANDE BAŞ
OKUL:ÇAMLICA İLKÖĞRETİM OKULU TOKAT/TURHAL/ÇAMLICA KÖYÜ
OKUL TEL: 03562861010

merhabalar ben çamlıca köyünde okul öncesi öğretmeniyim.Bu sene için zar zor topladığım öğrencilerimi velileri kırtasiye malzemelerini alamadıkları için okuldan almaya başladılar. Kırtasiye malzemleri istiyoruz. Lütfen öğrencilerimin okula devam etmeleri için bize yardım edin.

Tepki Skoru
0
hocam kırtasiye malzemesi bol miktarda var elimde. biran önce arayın haberleşelim, yarın başka bir okula kargoya vereceğim inşallah, bir kısmını size de gönderebilirim.. 05547064530

Tepki Skoru
1
hande hocam bende elimdekilerin bir kısmını yolladım bir yerlere ancak birkaç parça daha toparladım başka bir öğretmen arkadaşa sözüm vardı ancak durumunuz acile benziyor.Eğer naturel nickli hocamın gönderdikleri yeterli değilse bende haftaiçi yollayabilirim bir cevap verirseniz.

Tepki Skoru
0
hocam ben çok iyi bir yerden yardım buldum sağolsunlar bütün ihtiyaçlarım geliyor.. ilginiz ve alakanız için sonsuz teşekkürler! tekrar isteyip ihtiyacı olanlara haksızlık etmiyeyim. tekrar sağolun!

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle