sanırım öğrenci sayısı derken hep fazla ya da az olanların yanında bir de ideal olanlardan da konuşabiliriz değilmi sayın konuyu başlatan arkadaşım? benim 3. senem bu sene. ilk yıl 16 idi, 2. yıl 13, bu yıl ise 15. Kesinlikle ideal sayı 15tir diyorum. çok şükür aileler ilgili, imkanlarımız gayet güzel. yardımcımız var, mutfağımız var.sabahçı ve öğlenci olmak üzere 2 sınıfız. 4 saat 20 dk ders işliyoruz. Aidat paraları bizim cebimizde geziyor, istediğimiz zaman bir eksik olduğunda biz alıyoruz, alınacak çok büyük bişey değilse (klima, halı, bilgisayar gibi) müdüre bile sormuyoruz. tabi aldığımız herşeyi faturalandırıyoruz.Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın, benimde korkum şimdi burdan gitmek. burası bir belde, köy gibi. Elbette birgün gideceğim burdan, hatta belki seneye. bu mesajları okudukça çok çok korkuyoruz. Zümremi çok ama çok seviyorum.Allah razı olsun bana okadar çok şey öğrettiki, en çok da insanlığı.. Tabi bir de müdür çok önemli. Acayip adaletli bir adam. Mesela şöyle, sınıf sayısı fazla olunca kayıt almıyormuş, yani benden önce tek sınıfken. Mesela sınıfları ayırırken tamamen kura çekiliyor. kızlar bir yere yazılıyor, erkekler bir torbaya. Velilere kağıt çektirerek önce kızları bitiriryoruz, sonra erkekleri, bir ona bir bana. hatta 5 yaşları da eşit şekilde ayırıyoruz. HAmd olsun çok memnunum, ilk deneyimleri gerçekten güzel geçti, Allah hep iyilerle karşılaştırsın, herkesi...