Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oğlumun Yaptıkları

Tepki Skoru
0

oğlum siteden gördüğü  birkaç etkinliği  yapmaya çalıştı.daha devam edecek.bu güzel etkinlikleri paylaştığınız için teşekkürler.

Tepki Skoru
0
hepsi çok güzeller...mehtap ne kadar bilinçli bir annesin...seni tebrik ederim...velilerimde bu kadar bilinçli olsa keşke...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim arkadaşım.oğlum eve gelir gelmez anne sitenden etkinlik yapalım der.etkinliklere bakıyor ve hoşuna gideni yapmaya çalışıyor.bazen bende yardım ederim ama çoğunlukla o yapar.bana sen güzel yapamıyorsun diye yaptırmak bile istemiyor.

Tepki Skoru
0
yanılmıyorsam oğlunun yaptıklarını evinize asmışınız. Çok güzel yaa keşke benim velilerimin hepsi sizin gibi çocuklarının yaptıklarınla bu kadar ilgili olsalar. sizi tebrik ediyorum.

Bazen yaptıkları faaliyetleri evlerine gönderiyorum.Ailesi çocuğuna çok güzel olduğunu söylep öğrencim mutlu olsun diye ama..
bir gün yine böyle gönderdim sordum 2 gün sonra naptınız faaliyetleri diye biri annem çöpe attı öğretmenim dedi. çok üzüldüm yaa.

Yaptıkları etkinliklere nasıl olursa olsun çok güzel olmuş dediğimde yüzlerinde oluşan gülümsemeyi bir görseniz.

Tepki Skoru
0
ne becerıklı cocuk kıme cektış masallah ve cok sanslı senın gibi bır annesı oldugu için

Tepki Skoru
0
ben demiştim oğlunuz benden güzel yapar diye.çok güzel olmuş hepside tabii ilk resimdekiler daha harika:) sizin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı...

Tepki Skoru
0
ben oğlumun evde yada okulda yaptığı etkinliklere çok önem veririm.resimleri başka bir resim yapana kadar buzdolabında durur.etkinliklerde odasında herkesin görebileceği bir yerdedir.babası oğlumun yaptığı etkinlikleri asmak için bir köşe hazırlayacak.okulda olur ya ondan.yaptığı etkinlikleri orada sergileyeceğiz.yaptıklarımız genelde sitedeki etkinlikler.sizden gelenler yani.ilginize ve güzel sözlerinize teşekkürler.oğlumda sizleri öpüyor.çünkü oda bekliyordu cevaplarınızı.beğenmişler mi, ne yazmışlar diye soruyor.

Tepki Skoru
0
maşallahh çok güzell yapmışş..
erkek olmasına rağmenn eli oldukça yatkın bu işlere galiba..çok güzell hepsidee..devamını da bekliyoruzz anılcımm:D:D:D
eline,emeğine sağlıkk,bizlerle paylaştığınn için de ayrıca teşekkürlerr..

gerçekten çok bilinçli bir velisinizz..anıl çocuğunuz olmakla çok şanslı..umarım benim karşıma da sizlerr gibi bilinçli anne babalarr çıkarr...
teşekkürlerr..
sevgilerr..

Tepki Skoru
0
oğlumun eli gerçekten bu işlere yatkın.boyamayı sevmiyor ama kesip yapıştırma işlerini seviyor.yanlız 3 yaşında başladık biz bu işlere.kağıt makasını verirdim eline gazeteden bir şeyler keserdi.sizler benim gibi veliniz olmasınıistemişsiniz bende sizin gibi ilgili ve araştıran öğretmenler çıksın istiyorum oğlumun karşısına.böyle bir paylaşım sitesinde olmaktan dolayı çok mutluyum.

Tepki Skoru
0
gerçekten sizi tebrik ediyorum.oğlunuzun emeğine bukadar değer verdiğiniz için.ben öğrencilerimin etkinliklerini dönem sonona kadar eve göndermiyorum çünkü sobada yakıyor velilerim. sonra da sergiye koyacak resim kalmıyor. bu durum beni çok üzüyor:(

Tepki Skoru
0
maşallah çok güzel şeyler yapmış
ellerine sağlık küçüğün :)
bizimle bunları paylaştığın için tşk.ederim arkadaşım

Tepki Skoru
0
MEHTAPÇIM ÖNCELİKLE SENİ SONRADA ANILI TEBRİK EDİYORUM ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZELLER

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle