bu sene geçen seneki gibi değil.öğretmeni geçen seneki öğretmenimiz gibi istekli ve idealist değil.eğer sergi yaparsa onlarıda paylaşırım.gerçi dönem sonuna doğruda yaptıkları etkinliklerin resmini çekmeyi düşünüyorum.o zaman bu 2 öğretmeni daha iyi karşılaştırır ve beni anlarsınız.
ayşegül barış
Bazen çok korkuyorum iyi bir anne olamayacağım, gerektiği gibi yetiştiremeyeceğim çocuklarımı diye..
Allah sizler gibi iyi bir anne olmayı nasip etsin bana da inşallah..
demiş.emin olun her anne endişelenir.iyi bir anne olabilecek miyim,iyi bir işi olabilecek mi vs.anne olduysanız mutlaka çocuğunuzu çok iyi yetiştirirsiniz.onu o kadar çok sevip,ilgilenirseniz hiç kuşkunuz olmasın o çocuk sizi utantıracak birşey yapmaz.gerçi çocuklarımız kötü şeylerde yapsa biz anneyiz ve her zaman yanında olmalıyız.bende her anne kadar ilgili ve imrenilecek biriyim.yanlız ben oğlumu kitaplarla büyüttüm.doğduğu günden bu yaşına kadar.herkes bana o oğlunu kitaplarla büyüttü o kitap ne derse onu yapar.hiç kendinizi yormayın der.oğlumunda kendine çok güvenir.ona da bu çocuk çok özgür kitapla büyüdü ya derler.ben kim ne derse desin doğru bildiğimi yaparım.örneğin oğlum çişini 2 yaşına doğru söyledi.bana herkes kızdı.çocuğa çişini öğret artık diye.oğluma bezini çıkaralım çişini artık tuvalete yap dediğimde beni bezle diyordu.bende çocuğumu zorlamadım.zamanı gelince artık çişimi tuvalate yapmak istiyorum dedi ve hiç altına kaçırmadı.çocuklarımızı başkalarıyla kıyaslamayalım.her çocuk farklıdır.kimi 1 yaşında çişini söyler kimi 2 yaşında.çocuğun gelişimine bağlı şeyler.etrafın lafına aldırış etmeyin ve sürekli kitap okuyun.en iyi ve yeni bilgiler kitapta.
oğlum için yazdığınız güzel temennilere ve ilginize çokteşekkür ederim.