Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

OĞLUMUN İLK KARNESİ

Tepki Skoru
0
oğlum ilk karnesini bugün aldı.çok mutlu oldum.çünkü benim için oğlumun ilkleri çok önemlidir ve doğduğu günden beri tüm ilklerini bir deftere yazıyorum.bazen açar okurum ve oğlum ne kadar çabuk büyümüş diye düşünürüm.bugünde ilk karnesini aldı ve öğretmeninin oğluma sınıfımın en gözde öğrencisiydi.ahmet anıl ı çok özleyeceğim demesi beni hem gururlandırdı hemde çok sevindirdi. umarım tüm karneleri bu anaokulunda olduğu gibi güzel ,başarılı ve övgü dolu olur.bunları sevincimi sizlerle paylaşmak istediğim için yazıyorum.

Tepki Skoru
0
İnşallah oğlunuz hayatı boyunca anaokulundaki gibi başarılı olur ve siz de hep ondan bahsederken övgüyle bahsedersiniz. İlk karneniz hayırlı, uğurlu olsun...

Tepki Skoru
0
Arkadaşım inan yazını okurken bende çok mutlu oldum. Bende oğluna hayatı boyunca başarılar ve en önemlisi sağlıklı günler dilerim. Umarım bende kızımın karne aldığı günleri görebilirim. Sanki benim kızımda hiç büyümeyecekmiş, küçük ve yaramaz kalacakmış gibi geliyor.

Tepki Skoru
0
senin kızında bir bakmışsınki okula başlamış.bende oğlumun ilk senesinde şafak sayar gibi gün sayardım.hiç büyümeyecekmiş gibi gelirdi ama şimdi anaokuluna başladı ve ilk karnesinide aldı.umarım senin kızının karne haberini de alırız ve beraber kutlarız.

Tepki Skoru
0
İnşallah arkadaşım. Teşekkür ederim. Gerçi benim kızımda 3 Temmuz da 3 yaşına girecek. Ama tam bir felaket.

Tepki Skoru
0
ne kadar güzel çok sevindim anıl adına demek ki siz çok iyi bir başarmışsınız o karne sizin bence :):):):) bu karne oğlunuzun değil sizin ilk karneniz....tebrikler..:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.oğlumun daha sonraki karnelerini de beraber kutlarız inşallah

Tepki Skoru
0
tebrik ederim oğlunuzu ve sizi,inşallah üniversiteyi kazanmasını da buradan bizlerle paylaşırsınız.Başarısı ve mutluluğu daim olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle