Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Oğlum beni dinlemiyor. düşüncelerinizi paylaşır mısınz?

Tepki Skoru
0
benim 2 yaş 3 aylık oğlum var. :362jf: ama benim sözümü hiç dinlemiyor. herşey onun dediği gibi olmasını istiyor, ve bunu başarıyo:(
dışarı çıktığımızda mutlu oluyor. ama onu içeri almak işkence halini alıyor..
mutfakta mutfak eşyalarına zarar vermeyi çok sewiyor bundan zevk alıyor..
oyuncaklarıyla oynamayı,kitap okumayı,çizgi film izlemeyi sevmiyor..
pencere balkon kapısı açık olunca eline gelen ilk eşyayı camdan atıyor.. yapma dememe rağmen bundan zevk alıyor..
elektrikli eşyalarla oynamayı ve onları kurcalamayı çok seviyor...
deterjanlarla oynuyor ve onu yere döküyor.... ve buna benzer aklınıza gelebilecek herşeyi yapıor benim oğlum :ggggdw:
ona nasıl yaklaşabilirim...
şimdiden teşekkür ederim

Tepki Skoru
0
bence oğlunuz bunları yaptığı için sevinmelisiniz
benimde haziran 2006 doğumlu 21 aylık oğlum var oda aynı hareketleri yapıyor
çünkü bunlar yaşının ve gelişimininin gerektirdiği hareketler fakat
deterjan kutuları piriz vs.. gibi kendisine zarar getirebilecek şeylerden sizin onu uzaktutmanız lazım
ben oğlumla sürekli yaptığı yanlış veya doğru hat-reketleri karşısınla onunla konuşurum mesala yemekten önce çukulata yemek için ağladığı zaman çok ağlasa dahi yarım saat ağladığı oldu kesinlikle çukulatayı vermem şöyle söylerim. :tatlı ve çukulata yemekten sonra yenir... 5 sefer aynı şeyi yaptı ama ben vazgeçmedim herzaman aynı şeyi söyledim şun kesinlikle yemekten önce böyle birşey istemiyor...
bi de forumda arkadaşların ekledikleri dosyalar var onları okumanız yararlı olacaktır.aramadan 2yaş yazabilirsiniz

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle