Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ÖĞle arasi

Tepki Skoru
0
Merhabalar arkadaşlar;
Uygulamalı anasınıfında tam gün olarak çalışıyorum. Müdürümüz bu yıl çalışma saatlerinde değişiklik yapmaya karar verdi.Pazartesi ve Cuma günleri 08:00 giriş 16:30 çıkış saati olarak belirledi.Bize çocuklar yemek yedikten sonra 1 saat Öğle arası verdi fakat bu 1 saatte sınıfta çocuklarla kalacakmışız. Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri de yine aynı uygulamayla 08:00 giriş 15:40 çıkış.
Bu uygulamayla haftada 48 çalışma saati çalışmış olacağız. Arkadaşımla bu duruma itiraz edeceğiz.
Sizin çalışma saatleriniz ve öğle molası durumunuz nedir? Bu saatlerle çalışan var mı ? merak ediyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Tepki Skoru
0
hocam siz iyi durumdasınız. ben uygulama anaokulundayım, her gün 8:00- 17:00 arası çalışıyorum. zar zor 1,5 saat öğle molam var. uyku saatinde ama çoğu zaman çıkamıyorum, 3 yıldır da bi çözüm bulamadım, bulan varsa yardımcı olsun bize.....

Tepki Skoru
0
valla hocam biz beraber çalıştığım arkadaşla bu duruma gerekli itirazı yapıcaz.
meb bilgi edinmeye de yazdım. bakalım sonuç ne olacak . yönetmelikte yazana uymak zorunda ben de o da.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle