Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Öğetmen suyu dökerse

Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
200
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
45
arkadaşlar geçenlerde anadili etkinliği yapıyorduk. hikayede kızı hiç gülmeyen bir kral var bir çok yol deniyor ama kızını güldürmeyi başaramıyor.daha sonra yolloara düşüyor ve kızını güldürecek bir şeyler bulmaya çalışıyor. bu arada ben araya giriyorum ve çocuklardan onları en çok güldüren olayları anlatıp krala yardım edelim diyorum. çocuklar çok istekli biri geliyor yanıma anlatmaya başlıyor bu sırada yardımcı öğretmen sınıftaki su bardaklarını yenileriyle değiştirmeye çalışıyor önce dökecek gibi oluyor ayy ayyy ayyy diye toparlıyor durumu daha sonra tam sınıftan çıkacakken büyük bir çığlık ve bardaklar yerde. her beraber öyle çok güldük ki. eminim kralın kızı orda olsa oda çok gülerdi.
 
Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
200
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
45
evet eminim sizde orda olsaydınız çok gülerdiniz biz çok güldük ah birde kralın kızı orda olsaydı
 
Katılım
1 Tem 2007
Mesajlar
200
Tepki Skoru
0
Puanları
0
Yaş
45
planlanmış değildi ama bundan sonra uygulamlarda kralın kızını güldüremezlerse aklıma gelen ilk o olay olur hem de palnlanmış olarak
 
Katılım
8 Eyl 2006
Mesajlar
9,422
Tepki Skoru
1
Puanları
0
Yaş
39
Konuylada tam isabet olmuş:):):)
Kesin kralın kızıda gülerdi:):)
Teşekkürler paylaşımın için.
 

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle

18 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Üst