Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ödül Panomuz

Tepki Skoru
0
çok güzel teşekkürler.bizimde bu şekilde kullandığımız elma ağacımız var.

Tepki Skoru
0
bende her gün günün yıldızını seçip kendi resmimin bulunduğu büyük yıldızın üzerine takıyordum...

Tepki Skoru
0
bende haftanın çocuğunu seçiyordum.panomuzda haftanın çocuğu için yer ayırmıştık iyi davranışlarda bulunanları seçiyorduk.birkaç kişi olunca kura çekiyorduk.o hafta seçilen çocuğun fotoğrafları panoda sergileniyordu.haftanın çocuğu seçildiği için bir belge alıyordu ayrıca bir kalem hediye ediliyorduk yakasında haftanın çocuğu olduğu için bir armayı(çiçek arması,sizinki farklıda olabilir) sürekli taşıyordu.bu armayı hak ettiği sürece taşıya bileçeklerini biliyorlardı.çocukları motive etmek için iyi bir yöntem.kolay gelsin arkadaşlar

Tepki Skoru
0
çok güzel fikirler ortaya çıkıyor paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar :)

Tepki Skoru
0
iyi ki forum sayfası var.Çok güzel paylaşımlar var. herkese teşekkürler arkadaşlar

Tepki Skoru
1
benim de davranış elmalarım var. olumlu davranışlarda elma boyanıyor elması önce tamamlanan çocuğa ise döneem başında çocuklarla karar verdiğimiz hediye alınıyor. 8 yıldır uyguluyorum ve yararlarını gördüm. arkadaşım yıldızların için de teşekkür edrim belki bu yıl böyle bir şey deneyebilirim :))

Tepki Skoru
0
rica ederim canım denemeni tavsiye ederim işe yarıyor :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle