Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ödül örnekleri

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğrencilerim benden ödül yapmamı istiolar ama hiç güzel bi ödül örneği bulamadım hep bilinen aynı şeyler farklı modelleri olan varmıı :36_13_3:

Tepki Skoru
0
Bi bakıyım canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar başka örnekleri olan yookmu?

Tepki Skoru
0
arkadaşlr ben de elişi kağıtlarından yıldızhazrlyrum klasik, bazen ellerinin üzerine kırmızı bir kalp çiziyorum-duygusal pekiştireç,3 defa tempolu olarak çocuğun adı söylenerek alkışla tempo tutyoruz.
olumlu davranış kutusu yaptık davranış ve çcuğn adını yazdğım simli yıldızları biriktiriyor ve bir süre sonra sayıyoruz(ay sonu)en çok yıldız toplayandan başlıyor ve 15 yıldız üzeri toplayanlar bedeninin yarısı büyüklünde bir yıldız kazanıyor.Bu yıldızla çocuğun-çocukların fotgrafını çekip girişte sergiliyrum.
sevgiyle kalın

Tepki Skoru
0
Buyuk yildiz kazanma olayi cok guzelmis hocam harika bi fikir!!! Çok hosuma gitti gercekten fikrinize saglik ..

Olumlu davranis kutusu olarak ben de gecen yil kalp kartlar yapmistim rengarenk ..olumlu davranisi sonunda en Çok kim kalp toplarsa ona bi hediye almistim ..gercekten etkili oluyor..

Tepki Skoru
0
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

TOZ SIM ILE SUSLENEBILIR..KALP ÇIKARTMALAR YAPISTIRILABILIR..

Tepki Skoru
0
çiçek çocuk köşesi de kullanılabilir kesilen resimlerin ortasına çocukların fotoğrafları yapıştırılır ve o gün olumlu davranış yapan çocukların çiçekleri bu panoya asılır.

Tepki Skoru
0
çok güzel fikirler paylaşımınız için teşekkürler

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00