Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

ödev

Tepki Skoru
0
ilköğretim anasınıfında çalışmaktayım..ödev isteyen öğrencim var.köy okulundayım evde hiçbişeyleri yok çoğunun, anlatmaya çalışıyorum ama anlaşılmıyorum ne yapabilirim...yardımlarınızı dinliyorum..şimdiden tşkler..

Tepki Skoru
0
İlla ki evlerinde poşetleri vardır. Poşetlerde ilgili bir etkinlik yaptırabilirsiniz temiz - pis kavramlarını bu şekilde öğreterek çocukları bilgilendirebilirsiniz. Ayrıca evlerinde kuru baklagiller yada makarna çeşitleri... başka bir örnek ise bir hayvan şekli üzerine makarna çeşitlerinden birini yapıştırabilirsiniz. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Aklıma gelirse yine yazarım

Tepki Skoru
0
Daha hoca olamadık ama o da olacak bir gün inşallah ( öğrenciyim )

Tepki Skoru
0
Hocam bir de köyde çok olur yoğurt kapları bunlarla çocuğa ritm aracı da yaptırabilirsiniz. Yada ondan maske yapmasını da isteyebilirsiniz illa fon kartonundan süslü yapmasına gerek yok sonuçta el becerisi gelişiyor. Bir kağıda maske yapsa üzeri için ise pastel boya ile boyayabilir eğer o da yoksa kalemi ile maskenin üzerine şekiller yapabilir. Hocam başka bir şey daha geldi aklıma köy ortamlarında genelde kullanılmayan şeyler , eşyalar çok olur çocuğa bunlardan birşeyler yaptırabilirsiniz. Bir de bir kağıdın altına saman yapıştırarak yukarı tarafına ise tavuk ,civciv çizdirebilirsiniz zaten genelde ana sınıfı çocukları pek güzel resim çizemez bunun yerine de mesela civcivi daha kolay çizebilmesi için noktalar koyarak bu noktaları birleşmesini isteyebilirsiniz.

Tepki Skoru
0
İnşallah saha fazla yardımcı olabilirim hocam size :)

Tepki Skoru
0
Rica ederim aklıma geldıkçe yazarım ben yine hocam :) sevindim beğenmenize

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00