Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

O.Ö.Öğretmenleri çocuk gelişimine başvurabilirmi

Tepki Skoru
0
çocuk gelişimi mezunları okul öncesi öğretmenliği yapabiliyorlar hatta zihinsel engelli öğretmenler... peki biz de çocuk gelişimi bölümüne kadrolu tercih yapamazmıyız, kadroluda tercih sayfası açılıyo da bilgilendirenlere şimdiden teşekkür ederim... eğer böyle bir imkanımız varsa değerlendirelim dimi ama :)

Tepki Skoru
0
hayır kesinlikle yapılmıyor.okulöncesi sadece okulöncesine terch yapıyor...çocuk gelişimi öğrt.çift dal her iki yere atanıyor....

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım cevabın için hayırlısı artık bizim bölüme yoldan geçenlerde atanır bu gidişle ne saçma yaa allah allah

Tepki Skoru
0
Hay sen çok yaşa arkadaşım.Evet bizim bölüm yolgeçen hanına döndü.Benim de anlatmaya çalıştığım buydu işte.Arkadaşlar bi takım adresler veriyo yoğunlaşın diye,bu adreslere Egemen Bağış'ıda eklersek hiç fena olmaz zannımca.En azından bu bölüme yatırım yapanların TC temsilcisi.Ayrıntıları Bilmeli derim...

Tepki Skoru
0
okul öncesi öğretmenleri
liseye atanamayacağını neden anlamıyor bende bunu anlamıyorum adı üstünde okul öncesi lisede ne alaka o zaman çocuk gelişimi bölümü açılmazdı değil mi

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle