Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nur içinde yat mehmet...

Tepki Skoru
3
Arkadaşlar,merhaba...şu an o kadar üzgünüm ki,ne diyeceğimi,ne yazacağımı bilemiyorum...ama paylaşmanın,bana iyi geleceğini bildiğim için,oturdum b.sayarın başına,açtım forumu ve yazıyorum. bu sabah okula giderken,öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım.o an ne hissedeceğimi bilemedim,dünya başıma yıkıldı sanki.zaten 10 gündür hastanede yatıyordu kansızlıktan dolayı,hiçbir zaman çok sağlıklı bir çocuk değildi ama bunu hiç beklemiyorduk tabii...meğer kalbinde büyüme varmış,5 kez kriz geçirmiş ve küçük kalbi dayanamamış beşincisine...........cenazesine de gittim,evine de gittim bugün.hayatımda ilk kez bir tabuta dokundum ve kalbimin acıdığını hissettim. HAYATTA HİÇBİRŞEYİ ERTELEMEMEK GEREKİYORMUŞ MEĞER..... eğer pazartesi de okula gelmezse,hastaneye ziyaretine gidicektim,bu hafta yoğunum diye erteliyordum.ama ecel işte,tabutuna dokunmak nasip oldu.o an kendimden nefret ettim,neden erteledim diye,belki de beni beklemişti....ama ben gitmedim ! hayat böyle işte,ölüm yanıbaşımızda ama bunu unutarak yaşıyoruz. EN BÜYÜK TESELLİM,GÜNAHSIZ,TERTEMİZ OLARAK GİTTİ VE ANNE BABASINA ŞEFAAT EDECEK İNŞALLAH...NUR İÇİNDE YAT MEHMET.....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar,merhaba...şu an o kadar üzgünüm ki,ne diyeceğimi,ne yazacağımı bilemiyorum...ama paylaşmanın,bana iyi geleceğini bildiğim için,oturdum b.sayarın başına,açtım forumu ve yazıyorum. bu sabah okula giderken,öğrencilerimden birinin vefat haberini aldım.o an ne hissedeceğimi bilemedim,dünya başıma yıkıldı sanki.zaten 10 gündür hastanede yatıyordu kansızlıktan dolayı,hiçbir zaman çok sağlıklı bir çocuk değildi ama bunu hiç beklemiyorduk tabii...meğer kalbinde büyüme varmış,5 kez kriz geçirmiş ve küçük kalbi dayanamamış beşincisine...........cenazesine de gittim,evine de gittim bugün.hayatımda ilk kez bir tabuta dokundum ve kalbimin acıdığını hissettim. HAYATTA HİÇBİRŞEYİ ERTELEMEMEK GEREKİYORMUŞ MEĞER..... eğer pazartesi de okula gelmezse,hastaneye ziyaretine gidicektim,bu hafta yoğunum diye erteliyordum.ama ecel işte,tabutuna dokunmak nasip oldu.o an kendimden nefret ettim,neden erteledim diye,belki de beni beklemişti....ama ben gitmedim ! hayat böyle işte,ölüm yanıbaşımızda ama bunu unutarak yaşıyoruz. EN BÜYÜK TESELLİM,GÜNAHSIZ,TERTEMİZ OLARAK GİTTİ VE ANNE BABASINA ŞEFAAT EDECEK İNŞALLAH...NUR İÇİNDE YAT MEHMET.....
ne diye biliirim ki hocam başınız sağolsun çok üzücü bi drum allah rahmet eylesin dediğiniz gibi tek teselli annesin ebabasına şefaat edecek olması tekrar başınız sağolsun

Tepki Skoru
1
inanın öğretmenim okurken gözlerim doldu . Allah rahmet etsin. Annesine babasına sabırlar versin inşallah. bu hayatta bir insanın yaşayabileceği en acı olay evlat kaybı .

Tepki Skoru
3
çok sağolun arkadaşlar,iyi ki varsınız...hayat devam edecek ama inanın eksik devam edecek...ölümün,yeni bir başlangıç olduğunu bilse de insan,yine de o bitmişlik duygusu kalpten atılmıyor.ALLAH IM GÜÇ VER !

Tepki Skoru
0
Allah rahmet eylesin.Anne ve babasına sabırlar versin...:(((

Tepki Skoru
0
ne kadar ağır ve zor bi durum..çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum..her zaman gördüğümüz insanları kaybedince yüreği dağlanıyor insanın..ben bunu amcamı kaybettiğimde anladım..çk haklısınız tuba hocam..hiç bişeyi ertelememek gerekiyor..amcama sımsıkı sarılmadığım için çok pişman olmuştum..Ama Allahın takdiri...Allah rahmet eylesin minik mehmet nur içinde yatsın...

Tepki Skoru
0
Hocam gözlerimdeki yaşlara engel olamadım okurken Allah size ve ailesine çok büyük sabırlar versin.Ama melek o,günahsız,tertemiz gitti.Rabbim sizi de şefaat ettiklerinden eylesin.Nur içinde yat Mehmet..

Tepki Skoru
4
tuğba hocam inanın şuan sizin kadar üzgünüm ve kalbime kocaman bir taş oturdu sanki yutkunamıyorum ve gözlerimden yaşlar dökülmeye çalışıyor ama o taş engel oluyor gibi :((((
hocam çok bir durum ya öğrenciniz ya bişey de diyemiyorum çok üzüldüm hocam Rabbim anne babasına ve size de sabır versin Rabbim kimseye evladının acısını göstermesin :(((((((

Tepki Skoru
0
gözyaşları içinde okudum yazınızı allah annesine sabırlar versin
sizede arkadaşlarına da

Tepki Skoru
1
Hocam bizler bu kadar üzüldük Allah ailesine sabır versin çok üzücü bir başlık olmuş bu sefer ama hayat işte...Bu laf bile boş insanın acısını hafifletmiyor açıkçası:(( Bende diyorum bazen 1 2 gün gelmeyen çocuklar için aynısını yarın ararım fialn diye ama haklısınız aslında kimsenin yeri garanti değil ve biz hayat mücadelesi içinde bazı önemli ayrıntıları erteliyoruz.SAkın yanlış anlamayın kensinizi daha da üzmeyin hocam kalbinizin temizliğine inanıyorum ben olanın önüne geçilmiyor ama napalım:(( Allah rahmet eylesin...

Tepki Skoru
0
hocam cok uzuldum .Allah sizlere ve ailesine sabır versin .onlar tertemizler günahsızlar inşallah sizlere ve ailesine şefaatçi olur.BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Tepki Skoru
3
arkadaşlar,hepiniz sağolun.dualarınız için de çok teşekkürler.....offff inanın ne düşüneceğimi bilmiyorum,şu an şu ekrana bakarken bile O'nun yüzünü görüyorum sanki. ama anladım ki,gerçekten biz büyük bir aileyiz...iyi ki varsınız..............

Tepki Skoru
0
hocam okurken gözlerim doldu cok üzgünüm anne babanın yasayabileceği en acı olay ama malesef hayatın gerçeği de bu Rabbim anne babasına ve tüm yakınlarına sabır versin mekanı cennet olsun efendimize komşu olsun

Tepki Skoru
0
Rabbim annesine babasına ve tüm sevenlerine sabır versin

Tepki Skoru
0
Sevgili öğretmenim öncelikle Allah sabır versin.Büyük bir acı...İnşallah bu minik ,tertemiz ,günahsız ,melekler biz öğretmenlerinede; yeni hayat başlangıcında o Büyük Hesap Gününde umarım şefaatci olurlar..Nefs bambaşka bir olay ağaçlar,daglar,ovalar ..v.s kaldıramamış bu nefsi Rabbim insan oğluna vermiş.Hayat işte her an sınav içindeyiz..Kendinizide o kadar suçlamayın.Nasip olmayınca olmuyor.Kimse kimsenin nasibini yiyemez.Sizede son bi defa o miniciği görme k nasip olsaydı inanın olurdu.Rabbim Yar ve Yardımcımız olsun...An meselesi.Son nefeste Allah herkese imanlı gitmeyi nasip eyleye..

Tepki Skoru
3
eksik olmayın arkadaşlar...üzüntüm eksilmedi tabii ama o suçluluk duygum hafifledi biraz....çok sağolun,ALLAH razı olsun hepinizden

Tepki Skoru
3
ayyy inanamadım okyunca hocam minicik bir yürekk,nur içinde yatsın insallah,ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim... Sözlerin bogazımıza düğümlendigi nokta neyse bende su an o durumdayım. Çok Üzüldüm...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle