Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Normal doğum tabiiki

Tepki Skoru
0
merhaba normal doğum mu sezeryan mı diye sormuşsunuz bence normal doğum...... ben normal doğum yaptım inanınki mucizeyi [bebeği] hemen görüyorsunuz.harika bi duygu .bence şartlar normalse korkacak hiç bi şey yok.mükemmel bi duygu anlatılmaz yaşanır ve asla unutulmaz. şimdi ki zaman gençler sezeyanı tercih ediyor ama her duygunun yaşanması gerektiği gibi olmalı...normal doğum bebeğinizle gözgöze geldiğinizde başka tarife gerek yok.

Tepki Skoru
1
Normal doğum yapmış biri olarak, Kesinlikle katılıyorumm

Tepki Skoru
0
bencede en güzeli normal doğum bebeği kucağınıza aldığınız and abitiyor o ağrılar

Tepki Skoru
0
tabiki normal doğum eğer şartlar uygunsa. harika bi duygu okadar sancı çekiyorsun canın yanıyor ama bebeğine kavuştuğun anda herşey bitiyor.

Tepki Skoru
0
ınsallah ıkı ay sonra da ıkıncı oglumu normal yollarla dunyaya getırırım......

Tepki Skoru
0
evet eminim ki kesinlikle normal doğum bide benim gibi korkanlara sorun.

Tepki Skoru
0
Bende 3,5 Aylik Hamİleyİm Çok Çok Çok Korkmama RaĞmen Normal İstİyorum.ama Duydunuzmu Bİlmİyorum.bİde AĞrisiz DoĞum VarmiŞ.aĞrisiz DoĞum Hakkinda Ne DÜŞÜnÜyosunuz.acaba Bana Bİlgİ Verebİlİrmİsİnİz?

Tepki Skoru
1
doğumhaneden kucağımda bebelerimin mis gibi kokusunu duyarak çıktığımı düşünürsek kesinlikle normal doğum.iki oğlumu da normal doğumla dünyaya getirdim yine olsa ;acı ve sancıya rağmen normal doğum.normal doğum öncesindeki kurslara katılmak korkuyu belki hafifletebilir...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle