Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

nihayet bahçeye çıktıkkk !

Tepki Skoru
3
çok şükür artık havalar mevsim normallerine dönüyor...biz de 2 gündür dışardayız çocuklarla,dün çektiğim fotoğraflardan birkaçını,paylaşmak istedim. ( en küçük çocuk,benim oğlum, YAVUZ SELİM ) bugün daha eğlenceli geçti,kahvaltı ve yemekleri dışarda yedik,etkinlikleri kuş sesleri eşliğinde dışarda yaptık....amaaa bugün fotoğraf makinesi yanımda değildi :(

bu arada çok şanslıyız,okulumuzun uçsuz bucaksız bir bahçesi var :)

Ekli dosyalar

Tepki Skoru
0
ne güzeeelll..bizim bahçemiz hiç böyle sakin olmuyo malesef 15-20 dk çıkarabiliyorum...bizim okul 3500 kişilik malum:(((

Tepki Skoru
3
evet hocam sakin buralar gerçekten,tüm öğrenciler dışarda olsa bile,her sınıf ayrı bir köşede oluyor...çünkü bahçe kocaman,okul mevcudu 135 :) köy okulunun dezavantajı olsa bile,bu yönlerden eşsiz bence....

Tepki Skoru
0
hep diyorum anadoluda çalışmak istiyorum diye inşallah kısmet olur:))

Tepki Skoru
0
Çok güzel kareler hocam. Oğlunuz da çok sevimli Allah bağışlasın.
Havalar güzelleşince biz de attık kendimizi bahçeye. Hoplayıp zıplıyoruz,çuval yarışı , kaşıkla yumurta taşımaca... oynuyoruz.

Tepki Skoru
3
selwi hocam,çok teşekkür ederim...bu havalar bize de iyi geldi,çocuklara da....biz henüz yarışmalara başlamadık ama o da olur inşallah :)

Tepki Skoru
0
sanırım hava yönünden biz azıcık daha şanslıyız sizlerden...kilise kış 1 ay uğradı gbi..oda yağmrlarla..yani hep bahçedeydk ((:) ama yinede süper kareler...oğlnzda çok tatlı öğretmenm,allah bağşlasn,hayırlı ve sağlklı uzun ömürler versn inş..

Tepki Skoru
4
çok hoş görüntüler tuba hocam :)) ne KADar şanslıyız böyle güzellikler içinde eğitim verebildiğimiz için....

Tepki Skoru
3
elif hocam,il olarak marmaradayız ama bizim ilçe (kandıra) , karadeniz sahil kesiminde kaldığı için serin bir iklimi var :( yeşillik açısından güzel tabii ama benim gözüm sizin taraflardaa :) ayrıca,oğlumla ilgili yazdıklarınız için çook teşekkür ediyorum. özlem hocam, teşekkürler...kesinlikle katılıyorum,çooooooooook şanslıyız, İYİ Kİ KÖY OKULUNDAYIZ :)

Tepki Skoru
4
elif hocam,il olarak marmaradayız ama bizim ilçe (kandıra) , karadeniz sahil kesiminde kaldığı için serin bir iklimi var :( yeşillik açısından güzel tabii ama benim gözüm sizin taraflardaa :) ayrıca,oğlumla ilgili yazdıklarınız için çook teşekkür ediyorum. özlem hocam, teşekkürler...kesinlikle katılıyorum,çooooooooook şanslıyız, İYİ Kİ KÖY OKULUNDAYIZ :)
İYİ Kİ bakın bir İYİ Kİ daha çıktı hocam :))

Tepki Skoru
0
eğer gelmek istersenz seve seve misafir ederm öğretmenm ((:) kiliste henz bir evim yok ama,kaldğm yurtta bi odam var...neden olmsn ((:) ve özlem öğretmenm...görecek gönül gözümz var ise eğer..hayat hep iyikilerle dolu zaten ((:)

Tepki Skoru
3
elif hocam,çok incesiniz,gerçekten çok teşekkür ederim....aslında ben sıcak memleket sevdiğim için,daima yaşamak için gözümü o taraflara diktim :) ama gezme amaçlı da gelmeyi düşünüyorum...kimbilir,görüşürüz belki de,çok isterim...

Tepki Skoru
0
size msnadresmi ve telfn numaramı yazaym özel msj şeklnde..arayın mutlaka öğretmenm...başmn üzernde yernz var...yeterki gelin,mutlaka beklerm...((:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle