Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Netten alış-veriş

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar,
ilk defa net üzerinden kredi kartı ile alış veriş yaptım. sınıfa oyuncak aldım ama içim rahat etmedi. ne kadar güvenli bilmiyorum. ben pediko oyuncaktan alışveriş yaptım. yapanlar sorun yaşadı mı merak ediyorum. teşekkür ederim...

Tepki Skoru
0
ev arkadasımla birlikte netten alışveriş yapıyoruz çok sık ama hiç sorun yasamadık şimdiye kadar.teslimatta 2-3 gün içinde oluyor.

Tepki Skoru
0
Güvenilir siteler olduktan sonra kolay kolay sorun yaşamazsınız hocam.Ben devamlı alışveriş yapıyorum netten.Bilmediğin sitelerde,sitenin bilgilerine bak,alışveriş yaptığın yerin neresi olduğuna dikkat er.Geçenlerde foto makinası alacaktım.Çok ucuza istediğim makinayı buldum,tam alacaktım ki bu konuda uyardılar beni.Sitenin adresi Dolapdere'ydi diye alma dediler.Pediko bilinen,güvenli bir firma,sorun çıkacağını sanmam hocam,içiniz rahat olsun..

Tepki Skoru
1
pedikodan daha önce alışveriş yapan arkadaşlarım oldu
sorun yaşamadılar

Tepki Skoru
0
Güvenilir sitelerden alışveriş ettiğiniz sürece sorun yaşamazsınız. Size söylüyorum ama ben bu konuda çok kötüyüm, teknolojiyi kullanmayı severim ama kredi kartıyla netten alışveriş yapmaktan hep çekinirim :36_11_13:
Aynen katılıyorum sana sumru'cum :):)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar;

Netten alışveriş artık günümüzün bir gerçeği haline geldi. Yapmak nerdeyse farz oldu. ama dikkatli olmak şart.

Alış veriş yapacağınız sitenin SSL korumalı olup olmadığına dikkat edin. Sitenin alt kısmında ya da sık sorulan kısmında bu özelliğin olup olmadığını yazar.

Sanal klavye uygulaması varsa kesinlikle onu kullanın.

İnternet Explorer yerine Firefox veya Mozilla gibi diğer web tarayıcılarını açarak oradan işlemlerinizi gerçekleştirin.

Direkt kredi kartınızı kullanmak yerine alışveriş limiti kadar anında açabildiğiniz sanal kredi kartlarını kullanın (pek çok banka bunu desteklemektedir).

Alışveriş yapacağınız site mail adrsinizle beraber siden msn şifrenizi veya başka özel bilgileirniz isterse o siteden uzak durun.

Bilgisayarınızdaki antivirüs programının sağlam ve işlev olmasına dikkat edin. Özellikle son zamanlarda yaygınlaşan NOD 32 kullanıcıları için söylüyorum. Bu son derece zayıf bir virüs tarayıcıdır. Kaspersky ya da Bitdefender antivirüs programlarını tavsiye ederim. alanında dünyanın en iyileridir.

Bilgisayarınızda olan bir trojan klavyeden gireceğiniz her türlü bilgiyi kayıt altına alıp belli bir adrese gönderebilir.

İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

İyi ve güvenli alışverişler dilerim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye