Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nereyi kaç puanla kazandık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
gülsen arkadaşım biliyomusun biz kaç gündür sincan'a atanan arkadaşı arıyorduk:D semişsin hayırlı olsun canım:D ya ben sincan merkezde oturuyorum bi ihtiyacın olurda hiç çekinme tamam canım?yardımcı olmaya çalışırım...benimle özel mesajla irtibata geçebilirsin...

Tepki Skoru
0
Gerçekten de arkadaşlar bu puanlarla nasıl kadrolu atanamadınız ki?ben de anlamadım.Sanırım biz yanlış biliyoruz taban puanlarını.Zaten çok karışık offf.İnşallah bizler de atanırı ve faydalı oluruz çocuklarımıza ...sınava hazırlanacak herkese kolay gelsin.Başarılar

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim deria83 ilgin için..Fatih bildiğim bir yerdi liseyi burdaki Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde okumuştum.( mutlaka bilirsin bu okulu) 4 yıl sonra yeniden fatihe dönmüş olmak biraz şaşırtıcı oldu gerçekten benim için.
Sen neler yapıyorsun? Ataman oldu mu?

Tepki Skoru
0
gulsenz' Alıntı:
teşekkür ederim deria83 ilgin için..Fatih bildiğim bir yerdi liseyi burdaki Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde okumuştum.( mutlaka bilirsin bu okulu) 4 yıl sonra yeniden fatihe  dönmüş olmak biraz şaşırtıcı oldu gerçekten benim için.
  Sen neler yapıyorsun? Ataman oldu mu?
çok sevindim ne güzel Ankaradaymışsın ztn:D ben de Polatlı'ya sözleşmeli atandım...çok şanslısın ya güzeldir Fatih...haberleşelim yine...tekrar hayırlı olsun canım...

Tepki Skoru
0
atanan arkadaşlarıma yeni işleri hayırlı olsun inşallah..darısı geride kalan öğretmen adaylarına..hepimizin yolu açık olsun..hepimizin hakkımızda hayırlı olacak olan dualarımız kabul olsun..
sevgiler..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar sizin adınıza çok sevindim ama puanlar çok yüksek değil mi?
neyse daha 2009 a çok var ne yapalım çalışıcaz artık.:36_13_3:

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Tepki Skoru
25
inşallah bu sene bende atanırım ve bende buraya adımı yazdırırım

Tepki Skoru
0
ataanan arkadaşalr hayırlı olsun inşallah sizin adınıza çok sevindim darısı bize inşallah

Tepki Skoru
0
hepinizi tebrik ediorum arkadaşlarr..darısı başımızaa..yalnız bi sorum var diğer illerin atama puanlarını öğrenebilceğimiz hiç bi yer yokmu yaa..illaa atanma zamanımız gelincemi öğrencez bu puanları? mesela ben muğla merkez istiyorum ama ne kadar puan almam gerek bilmiorum? bi fikriniz varmı??

Tepki Skoru
0
brckrnl, bende merak edıyorum acıkcası hangı sehre kaç puanlarla yerleşiliyor.
ben aslında suanda henuz 2. sınıfım ama yınede bılmek ıstıyorum.cunku antalyada oturuyorum ve burayı ıstıyorum.. galıba cok yuksek bır puan gerekıyo :phzuihf:

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar nereye kaç puanla atama yapılıyo bunu söylemek zor.Çünkü size bi örnekle açıklamaya çalışayaım:
Mesela diyelim ki birisi 79 almış ve Muğla merkez istemiş tesadüfen ondan başkası orayı istememiştir ve o arkadaşımız oraya atanmıştır..Yani tamamen şans ama şunu kestirebiliriz..Genelde artık merkezler değil de ilçeler isteniyor bu yüzden oralar daha yüksek..Mesela 77 küsür puanla birisi TRABZON merkeze kadrolu atandı ama ben ANKARA'ya 78 küsür puanla sözleşmeli atandım tamamen şans....

Tepki Skoru
0
atanan arkasadasları tebrık eıyorum darısı basımıza....

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Konuya http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?tid=9096 dan devam ediliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle