Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Nerde Olmak İsterdiniz?

Tepki Skoru
0
ben şu an sinop aşıklarda sahilde olmak isterdim..uzun uzun denizi seyretmek ve kokusunu içime çekmek isterdim...çookk özledim:(((

Tepki Skoru
3
sanırım memleketiniz sinop....yaz tatilinde gidip,hasret giderirsiniz inşallah hocam :) ben de ıspartalıyım ve ben de ısparta da,annemin,babamın,kardeşimin yanında olmak isterdim şu ann :(

Tepki Skoru
0
yok hocam kırşehirliyim..üniversiteyi sinopta okudum 4 yılım orda geçti..

Tepki Skoru
0
şu an bodrumda ve benzeri şehirlerinde olmak isterim valla :D sıcak istiyorum,yeşillik istiyorum,deniz istiyorum artık yaa bıktım şu ankaranın griliğindeeeenn :-/ 2 gündür de nasıl yağmurluuu!! bi sevemedim şu şehri yaaa :-@

Tepki Skoru
3
tamam hocam....aynı dilekleri tekrarlayayım o zaman : inşallah en kısa zamanda,tekrar gidersiniz,görürsünüz sinop'u...

Tepki Skoru
3
neslihancım,biliyorum ankara'yla aranın limoni olduğunu :) inşallah bol güneşli günler biran önce gelir,ve sen de sahil kenarı biryerlere gidersin :)

Tepki Skoru
3
Arkadaslar Şimdi Bora Bora da Olmak İsterdim... Yazın ismini İnternetten görün resimleri beni anlıyacaksınız... Yok Böyle güzel bir yer benceee....

Tepki Skoru
3
waaaaaaaaowwwwwww esra hocam,,,şahane ötesi gerçektenn....ama siz çıtayı baya yükselttinizz :)

Tepki Skoru
1
Ankarayı nası sevemedin neslihan hocam sevilmicek yer mi hele o tunalı hilmi:))sevdirememişler size canım sıkıldı şimdi:((
Ben şu an limitsiz bir kartla ve dinç bir vücutla alışverişte olmak isterdim:))

Tepki Skoru
0
bora boraya baktım aşık olduuumm:))

pınar hocam limitsiz alışveriş süper olurdu yaaa:))

Tepki Skoru
4
heyyyy ama böyle yani bayanalrın ağırlıkta olduğu bir forumda alışveriş denir mi hele ki yaz geliyor mağalazalar şenleniyor hiç oldu mu şimdi bu :D

Tepki Skoru
0
en büyük hayallerimden biri ama hocam yaa..şöyle istediğim gibi gidip alışveriş yapmak maaş gitti düşüncesi olmadan :))

Tepki Skoru
4
evet ya bayanlar forum arkadaşları olarak bir anlaşma yapıp bir ilde toplanıp alışverişe m i gitsek ne yapsak nasıl olur :))

Tepki Skoru
0
Ankarayı nası sevemedin neslihan hocam sevilmicek yer mi hele o tunalı hilmi:))sevdirememişler size canım sıkıldı şimdi:((
Ben şu an limitsiz bir kartla ve dinç bir vücutla alışverişte olmak isterdim:))
yok hocam tunalının o ışıltılı,elit halini bile sevemiyorum :D evet sevdiremedi kimse bana bu şehri :) denizi seviyorum ben,yeşilliği ankarada bunlar yok :(

Tepki Skoru
4
neslim canım benim aynı duyguları paylaşıyoruz o ankaranın griliği yarın ve hafta sonu yine beni de boğacak sanırım :)) ama seninle olmak iyi gelecek canım :))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle