Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

neden biz eleştiriliyoruz sürekli???

Tepki Skoru
0
bizim taban puan 49 larda kaldı. Diger branşlar hala eleştiriyor rehber ögretmenlik 14 te kaldı inş. daha çok atanırlar ama kimse onları görmüyor hala bize yükleniyorlar. Sizden atama çok deniliyor ama benim çevremdeki okullarda hala çalışanları çogu ücretli. Bizler boşta hala atama beklerken diger branşlar sertifikayla bizim yerimize çalışıyor. biz bu egitimi boş yeremi aldık!!!

Tepki Skoru
0
hocam ilk bi 10 bin atama yaptilar ya ona cok diyorlar en cok mezun alan bizim bolum iken bence alimda yeterli degil .Atandim cok sukur ama 944 bizim bolume gore az bir alimdi .elestiriyorlar cunku at gozluklerini cikaramiyorlar. bi on bin alindi diye yukleniyorlar. yinede sukur bizim bolum bizim icin ayri bir nimet yoksa ben 53.8 puanim ile nasil atanirim. bu benim basarim degil Rabbimin bir lutfu. diger bolumlerdede hakkaten taban puan cok yuksek 85 falan ne demek ya bu hakkaten basaridir emektir ama adam 85 puan ile atanamiyor. kizmaktada haklilar ama donem donem bazi branslarin altin cagi olabiliyor siniftan da cok aliyorlar ama o da yeterli degil cunku mezun cok . SIKINTI SU NE KDAR ALACAKSAN NE KADAR IHTIYACIN VARSA universteye o kadar kontejan acacaksin tek hatalari bu habire kontejani arttiriyorlar habire bolum aciyorlar e mezun binlerce ama alinan 1 20 100.. sorun burda.neyse siz elestirilere kulak tikayin ve kpssnizden en iyi puani almaya bakin Rabbim yardim etsin

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Okul öncesi eğitimcileri SİTESİNE (okuloncesiforum.com) Yapılan KAMPANYALARA Protestolara sahip çıkmadıkça, kendilerini savunan BİZLER VE DERNEĞİMİZ şevksiz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hatayı kendi içimizde aramalıyız...

Tepki Skoru
0
selcuk hocam ne yapilirsa yapilacaksa elbette bizler destek veririrz verecegiz insALLAH

Tepki Skoru
0
selçuk hocam elimizden geleni yaparız inş. zaten bize kendi branştan arkadaşlarımız dışında çogu tepkili çok abartıyorlar. ayshen hocam tşk ederim inş. bizede atanmak nasip olur.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Arkadaşlar hepiniz atanacaksınız merak etmeyin az sabır ve destek lütfen.Kpss den sonra sitemizde tartışırız bu konuyu tekrardan

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle