Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

NEDEN BEN DİYNLERDEN MİSİNİZ?

Tepki Skoru
0
SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİMİZ SİTEDE ARAMA YAPTIM AMA GÖREMEDİM GÖZÜMDEN KAÇTIYSA DAHA ÇNCE YAYINLANDIYSA ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM SEVGİLERİMLE

Efsane Wimbledon tenis oyuncusu Arthur Ashe AIDS'den olmekteydi.
Dunyanin her kosesindeki hayranlarindan mektuplar yagmaktaydi.Bunlardan bir tanesi soyle soruyordu:"Neden ALLAH boylesine kotu bir hastalik icin seni secti?"
Arthur Ashe buna su cevabi verdi:
Tum dunyada… 50 milyon cocuk tenis oynamaya baslar,5 milyon tenis oynamayi ogrenir,500,000 profesyonel tenisi ogrenir,50,000 yarismalara girer,
5,000 buyuk turnuvalara erisir,50'si Wimbledon'a kadar gelir,4'u yari finale,2'si finale kalir.Elimde sampiyonluk kupasini tutarken ALLAH'A "Neden ben?" diye hic
sormadim.Ve bugun sanci cekerken, ALLAH'A "Niye ben?" mi demeliyim?Mutluluk insani tatli yaparZorluklar guclu yapar,Huzun ise insan yapar,Yenilgi mutevazi yapar,Basari insani isildatirAma yalniz ALLAH yolumuza devam etmemizi saglar.ALLAH'a asla "Niye ben?" diye sormayin… Ne olacaksa olacak… O'nun kendinehas usulleri vardir… Hersey kendi Iyiligi icin olur…Inancinizi koruyun.

alıntı

Tepki Skoru
0
teşekkürler
neden ben diye sormadım hiç nedense.

Tepki Skoru
1
Ben de sormadım... O, seçtiyse, mutlaka bir bildiği vardır...

Ayrıca teşekkür ederim..

Tepki Skoru
0
bende yaşadığım zor ve üzücü şeylerin hep bir sınav olduğunu düşündüm. mutlaka isyan etmenin eşiğinden dönmüşümdür ama önce bu sınavları geçebilmek için elimden geleni yapmaya çalışmışımdır.
teşekkürler çok güzel bir paylaşım...

Tepki Skoru
0
BEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR.RABBİM KARŞILAŞTIĞIMIZ GÜZEL ŞEYLER KARŞISINDA ŞÜKÜR İYİ ŞEYLE RKARŞESINDADA SABIR ETMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE SEVGİLERİMLE

Tepki Skoru
0
MEVLAM GÖRELİM NEYLER
NEYLERSE GÜZEL EYLER....
DEĞİLMİ?

Tepki Skoru
0
esmacım güzel paylaşımın için sağol.aslında gülsüm söz bırakmamış.yazıyı okurken aynı şey aklımdan geçmişti. bu da benden olsun
hoştur bana senden gelen
ya gönca gül yahut diken
ya hayat yahut kefen
lutfun da hoş kahrın da hoş
narın da hoş nurun da hoş......

Tepki Skoru
0
çok güzelmiş. paylaşım için teşekkürler

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler...
ne yalan söyleyeyim ben NEDEN BEN diye sormuyor değilim.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle