Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ne yapmalıyım?

Tepki Skoru
0
             Merhaba arkadaşlar ben şuan son sınıftayım ve KPSS ye ilkkez gireceğim. LES e girdim aralıkta 57 aldım. Okulumuzun okul öncesi öğretmenliği bölümünde ilk mezunları biz olacağız ve bu yıl okulumuzda yüksek lisans açılıyor. Özel okullardanda teklif var fakat askerliğimi yapmadığım için özeller bana biraz riskli gibi geliyor. öncelikle devlette çalışmak istiyorum aynı zamanda yüksek lisansta istiyorum. yaşımda ilerliyor bian önce bişeyler yapmalıyım bunları düşünmekten çok sıkıldım artık, ne yapmalıyım sizce yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Kpss den yüksek puan alıp ilkin öğretmenliğe başlayıp daha sonra yüksek lisans yapmanız daha iyi olacaktır.Ama üniversiteniz sizi yüksek lisansa kabul edecekse ve bir sonraki sene yüksek lisans açılmayacaksa hem yüksek lisans hemde kpss ye çalışıp iyi bir puanla yakın bir il-ilçede görev yapabilirsiniz.
Askerlik konusuna gelince yüksek lisansa başlarsanız uzatabilirsiniz.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle