Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ne yapıyosunuz

Tepki Skoru
0
herkese slmlar arkadaşlar neler yapıyosunuz bu fırtına öncesi sesizligi nasıl geçiriyosunuz biraz dertleşelim

Tepki Skoru
0
hocam ne yapalım sözde tatildeyim çocuklar denizde bende herzamanki gibi laptop elimde gelişme varmı diye takipteyim akşama kadar dolaşıyorum bi gelişme yok kafayı yicem az kaldı.

Tepki Skoru
0
gelişme yok mu? okul öncesi kaç kişi alacaklar.. ben en az 5000 diye aklımdan geçiriyorum.bu sene zorunlu il sayısı da arttı... içim rahat.. inşallah iyi bir alım olacak...hayırlısı...

Tepki Skoru
0
Açığı ücretlilerle kapatmazlarsa alım olur.Tabi bide diğre bölümlerden çok tepki alıyoruz bu etkiler mi sayıyı bilmem.Bence ek alım yaparlarsa bizim bölümden hem diğer bölümlerin çenesi kapanır hemde herkes atanr inş.

Tepki Skoru
0
Bütün siteleri akşama kadar dolaşıyorum artık bıktım beklemekten.Haber yok amaaannn

Tepki Skoru
0
gecenin bir yarısı canım çok sıkkın düşük puan alacak olmam önümü görememem uykularımıda kaçırdı ama bildiğim iki gerçek ögretmen olmayı özlediğim ve saçma sapan kpss den nefret ettigim mantıgım almıyor bir türlü nasıl olurda ögretmenlik 3 ,5 saate sığdırılır nasıl böyle kısa bir sürede insan emegi bir çırpıda harcanıverir yazıklar olsun böyle bir sisteme

Tepki Skoru
0
geçen sene sınav bittikten sonra inanılmaz rahattım ama bu sene sanki hala sınava girecekmiş gibi bir
stres var üzerimde hesaplamalarım gibi puan gelirse atanabilirim gibi diye düşünüyorum ama bu sene
de atanamazsam çok üzülürüm bütün arkadaşlarım hepsi atandı inşallah hepimiz gönlümüzdeki yerlere atanırız

Tepki Skoru
0
evet antep merkez ama şu an istanbulda yaşıyorum ve çalışıyorum ayrıca sınav sonuçları ne zaman açıklanacak

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle